Volt olyan hogy anyós ellened akarta hangolni a gyereked ? Mi történt ?
#8.Az oké, de a szülő elvileg jóban van vele azért engedni oda nekik.
Szóval ez elég gusztustalan, visszaélnek a bizalommal és a lehető legrosszabb módot választják. Szerintem kimeríti a féreg fogalmát aki ilyet csinál és hirtelen nem ugrik be ennél etikátlanabb, elfogadhatatlanabb viselkedés. Mondjuk a szülőnél is felvet kérdést, hogy valóban őszinte kapcsolatot ápol-e anyóssal/apóssal, illetve a párja is kinek az oldalán áll.
Nem olyan fekete-fehér a dolog, ezért is írtam amit.
Kb fél éves volt a kislányunk, mikor megkértük anyósomat, vigyázzon rá egy kicsit (max egy óra volt). Mikor mentünk érte, épp kézben volt a lányom. Még először el is hittem, hogy minden rendben van, de aztán jött az a mondat, hogy "Mit tanultunk míg nem voltak itt anyáék?". Nagyon kíváncsian vártuk, mi sül ki belőle, aztán jött a következő mondat: "Na, hogy kell leköpni anyát?"
Ez volt az első olyan húzása, hogy én inkább megoldottam máshogy, de nem kértem anyós segítségét (mondjuk, nagyon túlzásba nem is vitte sose, mivel a lánya gyerekei a fontosak, a mi kislányunk csak egy pótlék, ha a többi nem ér rá).
Azóta történt nem kevés érdekes dolog, múltkor például a gyerek előtt szidott le, és oktatott ki, hogyan neveljük a saját gyermekünket (vacsi előtt ne adja oda az édességet neki, ennyit kértünk, és ebből jött aztán minden nála).
Szerencsére a lányunk sem kötődik hozzá, de ezt mind magának köszönheti.
Az én szememben már rég megbukott, mint szülő és nagymama, nekem ő csak a férjem anyja. Semmi több.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!