Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal élni vagy inkább...

Anyóssal élni vagy inkább albérlet?

Figyelt kérdés
Nem rég össze költöztem a párommal és az anyja is ott él nekünk van külön lakrészünk így csak anyósal ritkán találkozunk de valahogy nem érzem itt jól magam ti mennétek albérletbe inkább? Nem tudom hogy közöljem a párommal.
2023. ápr. 10. 12:06
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
74%

Nem, teljesen elviselhetetlen a helyzet.

Énis egy ideje van, hogy náluk alszom, de csak 2 hetente pár napokat, és ígyis rémes az egész.

A nő is elviselhetetlenül idegesítő, ijesztő is, mindenbe beleszól és belepofázik, abba is ha épp levegőt veszel, benyitogat reggel 5-kor a szobábs stb.

Egy ideig bírható, de énis már keresek albérletet, hogy azokra a pár napokra se kelljen elviselnem.

2023. ápr. 10. 12:56
 22/39 anonim ***** válasza:
84%

Max. egyetértek 16-tal.

HA van valami konkrét baj az anyóssal, akkor azt mondom, menjetek.

De ha annyi az egész "mert csak", akkor még várnék. Nem tudom, mennyi ideje laksz ott, azt sem, hány helyen laktál eddig, úgy általában mennyire gyorsan tudsz felengedni idegen környezetben stb. szóval simán lehet, hogy még csak szokatlan.

2023. ápr. 10. 12:57
 23/39 anonim ***** válasza:
93%

"....nekünk van külön lakrészünk így csak anyósal ritkán találkozunk..."

Akkor ezt hogy kell érteni?

Nem azt írtad, hogy van külön szobátok - nyilván nem az anyóssal laktok egy szobában, ezt mindenki gondolta! - hanem LAKRÉSZT írtál, ami azt jelenti, hogy van külön fürdő és konyha, de legalábbis van lehetőségetek külön főzögetni, fürdeni, mosni, van lehetőségetek önálló életvitelre.

(16-os vagyok)

2023. ápr. 10. 13:06
 24/39 A kérdező kommentje:
A konyha az nincs külön
2023. ápr. 10. 13:09
 25/39 anonim ***** válasza:
93%
"A konyha az nincs külön" -és ezt hogy viselitek? Nincsenek ebből problémák?
2023. ápr. 10. 13:18
 26/39 anonim ***** válasza:
30%

És használod a konyhát, vagy főzöl? Egyáltalán van rá igényed?

Vagy anyós főz rátok?...akkor hogy lehet, hogy ritkán találkoztok?

Egyébként már tavaly is 5000Ft/óradíja volt magánháznál a szakácsnőnek, ami utóbbi esetben nektek ingyen van.

Azt meg nehezen tudom elképzelni, hogy egy családi háznál nem lehet kialakítani egy ideiglenes főzőfülkét neked, ha a főzés a vágyad.

Egy villanyrezsó, vagy palackos gáz, egy konyhaasztal, néhány edény és kész! Nálunk a "lakrész" előtt a folyosó végén volt leválasztva, egy harmonikaajtóval és mindenki élte az életét. De van nyári konyha, esetleg szuterén, vagy egyéb melléképület.

De távol álljon tőlem, hogy bármire is rábeszéljelek, vagy valamiről lebeszéljelek, ha annyi pénzetek van, hogy 150-180-200ezer kiadás meg sem kottyan!

2023. ápr. 10. 13:24
 27/39 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem szó nincs lakrészről, max egy külön szobájuk van. De mondjuk még mindig nem értem mi q kerdes, ha a fickó hajlandó költözni.
2023. ápr. 10. 13:27
 28/39 anonim ***** válasza:
71%
Ha nincs gond az anyóssal meg az együttéléssel, akkor anyagi stratégiából maradhattok, viszont ez nem jelenti azt, hogy nem lesznek problémák a későbbiekben.
2023. ápr. 10. 14:57
 29/39 anonim ***** válasza:
85%

Pár hónapot el lehet tűrni egy anyóssal, de utána garantáltan a kapcsolat rovására megy.

Akkor is, ha amúgy az anyós nagyon jófej.

2023. ápr. 10. 16:12
 30/39 anonim ***** válasza:
75%

Mindegy, hogy anyós vagy saját szülő, hiszen egyikünknek akkor is idegen marad.

Ráadásul jellemzően ikrek sem élnek együtt, nemhogy 2 család.

2023. ápr. 10. 16:32
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!