Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal élni vagy inkább...

Anyóssal élni vagy inkább albérlet?

Figyelt kérdés
Nem rég össze költöztem a párommal és az anyja is ott él nekünk van külön lakrészünk így csak anyósal ritkán találkozunk de valahogy nem érzem itt jól magam ti mennétek albérletbe inkább? Nem tudom hogy közöljem a párommal.
2023. ápr. 10. 12:06
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:
10es leírtam hogy neki nem gond a költözés..
2023. ápr. 10. 12:37
 12/39 anonim ***** válasza:
80%
11, nem volt még ott, amikor írtam. De ha nem gond neki q költözés, ki q kerdes?
2023. ápr. 10. 12:38
 13/39 anonim ***** válasza:
84%
Albi. A bizalomnak meg nincs sok köze a kapcsolathoz.
2023. ápr. 10. 12:42
 14/39 anonim ***** válasza:
83%
Ha anyóssal csak ritkán találkozol, és nem egy háztartásban éltek, akkor mitől van gyomorgörcsöd és mitől szorongsz? Biztos anyós tehet róla?
2023. ápr. 10. 12:46
 15/39 A kérdező kommentje:
14es egy fedél alatt élek anyóssal
2023. ápr. 10. 12:51
 16/39 anonim ***** válasza:
95%

Azért mielőtt 100+ ezret kidobáltok albérletre, gondold át a dolgokat!

Én nem költöztem össze senkivel, csak simán költöztem más életkörülmények közé és nagyon nehezen szoktam meg a váltást. Nyugodtan mondhatom neked, hogy kellett hozzá vagy 2 év is, pedig nem volt rosszabb minőségű a váltás, csak MÁS volt.

Ha te ritkán látod az anyósékat, külön lakásotok van - ahogy írod is - akkor nem az anyóssal van a gondod, hanem a változással. Különösen, mert nem írtad, hogy bármibe is beleavatkoznának, vagy bántanának.

Valamilyen formában anyóséknál otthon vagytok, ellenben egy albérletben, drága pénzen ki vagytok téve a mindenkori bérbeadók kénye-kedvének, egy idegen lakásában.

Szóval, ha nem ér bántás, akkor saját érdeketekben próbáld meg megszokni a változást, mert a felnőttélet egyre több változással fog járni és a pénzt amit albérletre kidobálnátok, inkább gyűjtsétek saját otthonra!

2023. ápr. 10. 12:51
 17/39 anonim ***** válasza:
45%
Szorongsz mert benned van a jaj mit mond az anyós erre, arra amarra. Albérlet!!!
2023. ápr. 10. 12:52
 18/39 A kérdező kommentje:
16os nincs külön lakásunk egy lakásban élünk anyóssal de pénz nem probléma albérletre
2023. ápr. 10. 12:55
 19/39 anonim ***** válasza:
88%

" gyomorgörcsöm van és szorongok nem bírom ezt sokáig "

" Természetesen a páromnak nem okozna gondot a költözés és ezt már mondta hogy ha nem érzem jól magam akkor szóljak. "

Ha anyagilag minden rendben, dolgoztok mind ketten akkor nincs kérdés. Albérlet.

2023. ápr. 10. 12:55
 20/39 anonim ***** válasza:
100%
Ha a párodat nem zavarná a költözés, sőt kifejezetten felszólított, hogy ha azt akarod, szólj, akkor mi a kérdés? Mért nem szólsz? Mitől félsz?
2023. ápr. 10. 12:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!