Anyóssal élni vagy inkább albérlet?
Azért mielőtt 100+ ezret kidobáltok albérletre, gondold át a dolgokat!
Én nem költöztem össze senkivel, csak simán költöztem más életkörülmények közé és nagyon nehezen szoktam meg a váltást. Nyugodtan mondhatom neked, hogy kellett hozzá vagy 2 év is, pedig nem volt rosszabb minőségű a váltás, csak MÁS volt.
Ha te ritkán látod az anyósékat, külön lakásotok van - ahogy írod is - akkor nem az anyóssal van a gondod, hanem a változással. Különösen, mert nem írtad, hogy bármibe is beleavatkoznának, vagy bántanának.
Valamilyen formában anyóséknál otthon vagytok, ellenben egy albérletben, drága pénzen ki vagytok téve a mindenkori bérbeadók kénye-kedvének, egy idegen lakásában.
Szóval, ha nem ér bántás, akkor saját érdeketekben próbáld meg megszokni a változást, mert a felnőttélet egyre több változással fog járni és a pénzt amit albérletre kidobálnátok, inkább gyűjtsétek saját otthonra!
" gyomorgörcsöm van és szorongok nem bírom ezt sokáig "
" Természetesen a páromnak nem okozna gondot a költözés és ezt már mondta hogy ha nem érzem jól magam akkor szóljak. "
Ha anyagilag minden rendben, dolgoztok mind ketten akkor nincs kérdés. Albérlet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!