Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Anyóssal élni vagy inkább...

Anyóssal élni vagy inkább albérlet?

Figyelt kérdés
Nem rég össze költöztem a párommal és az anyja is ott él nekünk van külön lakrészünk így csak anyósal ritkán találkozunk de valahogy nem érzem itt jól magam ti mennétek albérletbe inkább? Nem tudom hogy közöljem a párommal.
2023. ápr. 10. 12:06
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
79%
Albérlet!
2023. ápr. 10. 16:46
 32/39 anonim ***** válasza:
79%
Albérlet
2023. ápr. 10. 17:31
 33/39 anonim ***** válasza:
59%

Hid alatt ezerszer inkabb mint az anyosommal

Szeretem de…hatarok

2023. ápr. 10. 22:27
 34/39 anonim ***** válasza:
59%

Eszem ágában nem lenne anyóssal élni - soha, semmilyen körülmények között, még úgy sem, hogy külön a lakrészünk.

Felejtős, akkor inkább EGYEDÜL albérletbe, de nem is maradnék együtt a barátommal, ha ez lenne az opció.

Hogyne... konfliktusforrás a köbön az egész.

2023. ápr. 11. 11:02
 35/39 anonim ***** válasza:
70%

Anyóssal soha.

Még a saját gyerekei is csak ritkán viselik el, nem véletlenül egyik sem lakik vele, meg úgy en bloc az emberek is kerülik olyan borzalmas természete van.

Ennek ellenére párom az újszülött gyerekünkkel odaköltöztetett minket. Na az a 2 hónap maga volt a kénköves pokol. Már 2 hét után azt mondtam neki, hogy vagy keresünk albérletet, vagy itt helyben öngyilkos leszek. Sajnos még így is plusz 1 hónap volt mire el tudtunk menekülni. Szerintem életem legborzalmasabb szakasza volt, még így is, hogy nem kellett sokáig egy levegőt szívni a vénasszonnyal. Ennek már 2 éve, én teljesen megszakítottam a kapcsolatot vele és nem is vagyok hajlandó olyan eseményre vagy bármire elmenni ahol ott van, szóval ilyen szintű a gyűlölet.

Szóval költözést javaslok, jó nem sül ki belőle az biztos.

2023. ápr. 12. 04:53
 36/39 anonim ***** válasza:
97%
Nem az anyósod...barátod anyja.
2023. ápr. 17. 05:31
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
Akkor anyós jelölt.
2023. ápr. 20. 13:29
 38/39 A kérdező kommentje:
Bocsánat akkor anyós jelölt" rosszul fogalmaztam
2023. ápr. 20. 13:35
 39/39 anonim ***** válasza:
100%
Sem a saját sem pedig a pasim csaladtagjaival nem laknék így együtt. Egy párnak legyen már magánélete. Az a normális szerintem.
2023. ápr. 20. 13:47
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!