Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Megtudnátok bocsájtani az...

Megtudnátok bocsájtani az anyósotoknak?

Figyelt kérdés

Éveken át nem foglalkozott az unokákkal, soha rájuk sem nyitotta az ajtót. Évek teltek el, az ünnepek nélküle, és soha egy darab csokit nem adott a gyermekeinknek pedig megtehette volna. Számára csak a férjem nővérénem 2 gyereke létezett. A születésük után sem segített volna bármiben, bármi gondunk volt csak nehezítette a helyzetünket,ha kórházba voltunk egy pohár vizet nem adott a kezünkbe.

Most ő lett beteg, szívinfarktust kapott, műtötték és lett egy tüdőödémája. Tegnap após arra kért "utolsó óráiban" legyünk kegyesek, és hadd lássa az unokáit.

Én egy kicsit azt érzem mindig csak akkor keresnek bennünket ha megszorulnak,de mégis csak a férjem anyja. Hogyan lehetne magamba ezt legyőzni és jó arccal bemenni hozzá a kórházba? Nem kívánok én neki rosszat, éljen de a legjobban akkor érzem jól magam ha távol van tőlünk mert szereti a családot szétszedni.

2023. febr. 23. 09:15
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
91%
#30 Hú, ez durva! Az meg még inkább, hogy oda be akarta volna cibálni a gyerekeket apósod.Az ilyesmi még felnőtteket is megvisel.
2023. febr. 23. 19:24
 32/35 anonim ***** válasza:
83%

Nálam ugyan nem anyós, hanem a saját öreganyám volt iszonyatosan görény. Az utolsó 10+ évben nem beszéltem vele, annyi fájdalmat okozott a családomnak.

Úgy halt meg, hogy sosem bocsájtottam meg, sosem köszöntem el tőle, és főleg sosem ismerhette meg a 3 gyermekem. A temetésére sem mentem el. Egy idegen senki volt számomra.

Persze mikor lerobbant, és közeledett a halála akarta volna, hogy menjünk, had lássa a gyerekeim.

Anyám pedzegette, hogy be kellene vinni, meg beakarja vinni a gyerekeimet, én meg beintettem.

Nincs olyan, hogy kell, meg kéne.

Nem.

A gyerekeimnek semmi szüksége nem volt egy haldokló idegen arcára.

Ez nem így működik. Nem ilyenkor kell vakarózni.

Azt a rengeteg fájdalmat, megaláztatást nem fogja eltörölni egy haldokló utolsó mozzanata.

2023. febr. 23. 20:36
 33/35 anonim ***** válasza:
76%

10!

Ez minden idők hozzászólása itt a gyakorin!

2023. febr. 26. 22:47
 34/35 anonim ***** válasza:
100%
Én az apai nagyapámat nem láttam soha, azt se tudom, hogy nézett ki. Szerintem durva trauma lett volna, ha haldoklása közben kellett volna először és utoljára látnom gyerekfejjel.
2023. ápr. 27. 11:16
 35/35 Mazipa válasza:
100%
Vegul MIT csinaltam,kerdezo?
2023. ápr. 28. 07:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!