Mennyire vagytok nyitottak az anyósotokkal/apósotokkal?
Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 14:04
1/23 anonim válasza:
Én eléggé nyitott vagyok mindenkivel (tudom, hogy ez hiba!) így ők sem kivételek.
2/23 anonim válasza:
Mér? Milyen értelemben,témában gondolod?
3/23 anonim válasza:
Milyen értelemben?
(pont anyósnál vagyunk tegnap óta)
4/23 anonim válasza:
Én mindenkihez pozitívan állok, igazából a másikon mulik hogy milyen elsz a kapcsoalt.
5/23 anonim válasza:
Èn nagyonjòl kijövök velük a nyitottsàg 2tèmàt leszàmítva minden mehet
1ik a lànyukkal valò szeretkezès
A màsik az èn privàt kendertèmàm
Habàr tisztàban vannak vele mit szoktam csinàlni mièrt stb de ezz mègis csak az èn dolgok
6/23 anonim válasza:
Semennyire. Nem velük fogom megbeszélni az egészségügyi problémáim, se azt, hogy melyik pasi tetszik a munkahelyen, se azt, hogy kire miért vagyok irigy, vagy mi fáj, stb.
8/23 anonim válasza:
Én az elején nagyon közlékeny voltam, de utána máshogyan hallottam vissza a dolgokat, ráasásul mindenkinek beszámolt róla: vérzéssel voltam egy hetet kórházba 15-16 hetes terhesen, mindenkinek elmondta, aztán pedig közölte, hogy ő megbeszélte az én esetemet másokkal is, és arra jutottak hogy nem nagy dolog, majd szülés után elmúlik ( fenyegető vetéléssel voltam kórházba)
Most már nem mondok el neki semmit.
9/23 anonim válasza:
Semennyire, már nem tartjuk a kapcsolatot.
10/23 anonim válasza:
20 év házasság után elváltam, viszont az anyósommal, apósommal nagyon jó maradt a kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!