Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mennyire vagytok nyitottak az...

Mennyire vagytok nyitottak az anyósotokkal/apósotokkal?

Figyelt kérdés

2023. febr. 12. 14:04
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
93%
Semennyire, sokat tettek ezért.
2023. febr. 12. 17:24
 12/23 anonim ***** válasza:
94%
Anyósommal semmilyen magánjellegű dologról nem érdemes beszélni, nem is próbálkozok már. Csak az illemtémák jöhetnek szóba, de az is ritka.
2023. febr. 12. 17:26
 13/23 anonim ***** válasza:
83%
Semennyire. Rühellem, mint a szart. Hetente feljeresi a párom, nem kérdezi meg mivan velem a gyerekkel vagy VELE, csak pénzt akar kunyerálni. Az unokáját nem volt hajlandó meglátogatni (szállást ajánlottunk neki, elmentünk volna érte, semmibe nem került volna...). Érzelmileg mimdig próbálja manipulálni a párom (a hugával), majdnem hozzánk költöztette a hugát mert ő képtelen eltartani és éhezik. Egy szar anya és mégszarabb anyós. Isten mentsen mindenkit az ilyenektől. Undormány egy nő.
2023. febr. 12. 20:27
 14/23 gergelice16 ***** válasza:
100%
Nem régóta vagyok házas, így nem tudom, mennyit segítek ezzel, de én is jóban vagyok velük! Néha kicsit nehéz nekik, hogy ne szóljanak bele a dolgainkba, de megbeszéltük, és figyelnek erre. Habár megértem őket, hisz nekik sokkal több tapasztalatuk van, így biztosan nehéz nekik látni, hogy mint friss házasok hibákat követünk el. De szerencsésnek tartom magam, mert tényleg jó kapcsolatot tudunk ápolni velük.
2023. febr. 14. 09:18
 15/23 anonim ***** válasza:
89%
Semennyire. Felneveltek két érzelmi nyomorék, infantilis gyereket. Udvarias vagyok velük, de kerülök minden témát. Természetesen ők a problémákra nem magukban keresik az okokat, hanem pl. én vagyok a hibás, hogy az érzelmi nyomorék, infantilis gyerekükkel olykor nem jövök ki jól, ezért úgy látom, ők se nagyon kíváncsiak rám. Volt egy periódus, hogy szét akartunk menni, akkor meg ilyeneket nyilatkoztak rólam, hogy hálátlan vagyok. Mintha valami kutya lennék. Egy kivert és általuk befogadott kutya. Legszívesebben az egész bandát jó messzire magam mögött hagynám, férjestül, anyósostul, apósostul, sógornőstül, meg az összes unokatestvért, meg egyebeket. Szerintem az egész családjuk mentálisan nem ép.
2023. febr. 14. 15:36
 16/23 anonim ***** válasza:
84%
#15 miért nem lépsz le, ha ennyire rossz a helyzet? Az írásodból árad az, hogy a férjed se szereted. Miért nem lépsz le? Úgy tűnik egy szenvedés az egész!
2023. febr. 14. 18:38
 17/23 anonim válasza:
67%

Amíg nem szültem, addig ha rám jött a hoppáré azaz, hogy beszélnem kell megpróbáltam beszélni vele. Nem kaptam sok választ...

Mostanra kontroll alatt vagyok és egy rossz nem szólhatok, mert azért én leszek a hibás, még akkor is, ha poénkodni próbálok.

A gyereknevelésbe még az elején beleszólt. Természetesen nem nekem mondta el a problémáját velem szemben, hanem a fiának.

Én kerülöm Őt, ahogy Ő is engem.

2023. febr. 14. 21:23
 18/23 anonim ***** válasza:
100%

15

Most még kicsi gyerekek vannak, esetleg később.

2023. febr. 14. 21:37
 19/23 anonim ***** válasza:
88%
#18 ráfog menni az életed.
2023. febr. 14. 21:46
 20/23 anonim ***** válasza:
81%
Nem rossz ember, de elviselhetetlen a személyisége. Csak a 2 fia van, nagyjából megkeserítette a gyerekkorukat. A férjemet pedig elüldözte, mert az apjára emlékeztette. Ő ennek megfelelően áll hozzá, kötelező körök... Egy ideig próbálkoztam vele, de mindent elmond, egészségügyi gondoktól kezdve tényleg mindent bárkinek. Nekünk évekig mondta a másik fiát, hogy menni kell vigyázni a gyerekre, mert nem érnek rá vele foglalkozni és csodálkozik, hogy a mi gyerekünkre nem kell vigyáznia úgy sem, hogy nagyon távol van a többi nagyszülő.
2023. febr. 14. 22:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!