Mit tennétek, ha nagyon jóban lennétek az apósotokkal és megtudnátok hogy az anyósotoknak szeretője van?
Gyertyát tartottál?
Jobban jársz, ha nem avatkozol bele, nem a te dolgod.
Nem tennék semmit.
Mert nem tudhatom a részleteket.
Pl. ezer éve nincs köztük szex. Lehet, hogy apósnak is van valakije.
Nem jó mások életébe beleavatkozni. Főleg úgy, hogy korodból kifolyólag, te nem is rendelkezel annyi élettapasztalattal, mint ők.
Kedves kérdező, egy ismerősöm történetét szeretném elmesélni, hogy tanácsot adjak, nekem még nem volt ilyenem, és hallgatva ezen barát tanácsára, nem is lesz :D
Szóval, ő is vacilált, hogy egy rokonnak szóljon e, a feleségét látta egy másik férfival egy szórakozóhelyen. Inkább szólt. A férj félrevonta és elmondta neki, tudja, és náluk ez beletartozik a házasságba, néha ő is kiadja a fáradt gőzt a felesége tudtával,úgy vették észre, ez újat és színt visz a házasságukba, köszönik szépen, boldogok együtt, csak hát nekik ez kell, nem kötik más orrára. Akkor megfogadta a barátom, többet nem szól, ha ilyet lát, és mesélte el nekem is, hogy ha így leszek, tudjam, van ilyen is. Sosem tudhatod, anyósodéknak milyen a házassága... Szerintem hagyjad.
Sajnos visszaolvastam hasonló kérdéseket és fordított helyzetben már nem ilyen megértőek a válaszolók(amit egyébként mások is szóvátettek).
A férfi félrelépése esetén azonnali beavatkozást javasolnak. Szal én is így fogok tenni, csak még elő kell készíteni a dolgokat.
Elég szánalmas ez a kettős mérce.
Szánalmas vagy...az ég világon semmi jogod sincs bele szólni az életükbe...tudod egyáltalán h mi miért történik náluk?!
Büszke lehetsz magadra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!