A kérdező szavazást indított:
Nő vagyok, és mindkettőt szeretem.
Nő vagyok, anyósomat szeretem, apósomat nem.
Nő vagyok, apósomat szeretem, anyósomat nem.
Nő vagyok, és egyiket sem szeretem.
Férfi vagyok, és mindkettőt szeretem.
Férfi vagyok, anyósomat szeretem, apósomat nem.
Férfi vagyok, apósomat szeretem, anyósomat nem.
Férfi vagyok, és egyiket sem szeretem.
84 szavazat
1/24 anonim válasza:
egyiket sem ismerem, és nem is tervezem megismerni őket
2/24 anonim válasza:
Ugyanúgy vagyok ezzel, mint 1 😁 pacsi! Csak mondjuk ez elsősorban a ferjem döntése. De oka van rá.
3/24 anonim válasza:
Nő vagyok, és nincs olyan opció, hogy anyós gyűlölöm, apóst pediv nem ismertem sajnos, meghalt.
4/24 anonim válasza:
Férfi vagyok, egyikőjüket sem szeretem, ennek oka a gyermekeikhez gyerek korukban való hozzáállásuk.
5/24 anonim válasza:
Nő vagyok. Aposomat nem ismerem, meghalt megmielott megismerkedtem a férjemmel. A történetek alapján nagyon szerettük volna egymást. Anyósom...Hát...Mondjuk úgy, elértem a semleges szintre. Valamikor szerettem, aztán kiderult az igazi termeszete, akkor gyűlöltem. Manapság totál közömbös
6/24 anonim válasza:
Tisztelem őket, de nem szeretem.
7/24 anonim válasza:
5 valahogy így vagyok én is, ok nélkül alázott, gyalázott, mostmár nem keresem a társaságát.
8/24 anonim válasza:
Nő vagyok, anyósomat imádom, apósomhoz nem állok közel, mert nehéz természet.
9/24 anonim válasza:
Nő vagyok, teljesen semleges mindkettő
10/24 anonim válasza:
Nő vagyok,utálom mind2őt.Okom egy millio van rá,de legfőkép ahogy a párommal bántak gyerekként és most mintha elfelejteték volna az egeszet.(testi,lelki teror)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!