Az anyósotokat vagy az apósotokat,hogyan nevezitek, pl;anyu,apu vagy a keresztnevén szólitjátok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 14:52
3/34 anonim válasza:
A keresztnevukon! Anyu, Apu? Mi a f...
Ok nem a szuleim.
4/34 anonim válasza:
Mama, Papa (de már vannak gyerekeink, szóval így nem nehéz). Előtte Kati néni, Tibi bácsi.
5/34 anonim válasza:
Nem nénizem, a keresztnevén, de magázva.
Ha gyerekek is lesznek, úgyis átmegy mamába a dolog. :)
(Após már nem él sajna, de őt is magáztam és nevén neveztem.)
6/34 anonim válasza:
Édesanyja édesapja
De amúgy csak édi meg a bédi
8/34 anonim válasza:
Tegezés, és a keresztnevükön. Ők nem a szüleim.
9/34 anonim válasza:
Anyósomat 20 évig sehogy, mert nem tudtam hogy szólítsam.
Aztán nagy nehezen a gyerekek után, mamának.
Engem a menyeim: Kati néni és tegezhetnek.
10/34 anonim válasza:
Úgy alakult, hogy már az első randi végén találkoztam az anyósommal és az apósommal is. Én - eddigi tapasztalataim nyomán, meg amúgy is, illedelmességből - magázni,pontosabban Önözni akartam Őket - ám az első ilyen alkalommal rögtön kérték, tegeződjünk. Aztán persze már így is maradtunk, ennek már 9 éve (2012.május 24-én ismerkedtünk meg a párommal - meg ezáltal(egy véletlennek köszönhetően) Velük is.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!