Az anyósotokat vagy az apósotokat,hogyan nevezitek, pl;anyu,apu vagy a keresztnevén szólitjátok?
Figyelt kérdés
2021. jan. 30. 14:52
11/34 anonim válasza:
Tegeződünk anyóssal, 72 éves, de max. 55-nek néz ki, nagyon aktív, csinos, jópofa, vicces asszony, kifejezetten baráti viszonyunk van. Abszolút nem egy néni, egy idősebb barátnőként kezelem. Apóssal elváltak, őt a XY bának hívom csak, de nemigen beszélek vele, jóindulatú, de nagyon fárasztó, kissé leépült ember. Jól elvan ő magában.
12/34 anonim válasza:
10-es: 20 évig nem nevezted sehogy?
13/34 anonim válasza:
Keresztnevük + néni, ill. bácsi, apósomat mondjuk tegezem is mellette.
14/34 anonim válasza:
Ica néni és Lajos Lajcsi
kikérte Magának h nem bácsi 😀😀
15/34 anonim válasza:
Nekem nem engedték meg 20 éve, hogy tegezzem őket. Így Ági néninek és Karcsi bácsinak szólítom őket, magázva. Igazából nem zavar, mert csak évente kétszer találkozunk személyesen.
Én majd a gyerekeim párjával tegeződni fogok.
45 F
16/34 Metionin válasza:
Keresztnév + bácsi, néni de amúgy nem szólítom őket inkább sehogy. Ritkán találkozunk, nem jön ki alkalom rá hogy szólni kelljen nekik.
17/34 anonim válasza:
Sehogy. Nem vagyunk beszélő viszonyban. Ha beszélnénk a keresztnevükön és magáznám őket.
18/34 anonim válasza:
Miért lettem lepontozva mert leirtam h Lajos vagy Lajcsinak hivom?
Ő kikérte magának hogy nem bácsi és tegezzem.
Figyelembe vettem amit kért, anyósom nem ilyen közvetlen tipus őt nénizem és neki megfelel így.
19/34 anonim válasza:
Símán a keresztnevükön szólítom őket, és tegeződünk.
20/34 anonim válasza:
Siman a keresztnevukon szolitom oket es tegezem oket mert angolul beszelunk es nincs az angolban magazodas
Eszembe nem jutna apunak meg anyunak szolitani oket xD
Nem a szuleim hanem a felesegem szulei.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!