Gondolatban képeltétek már fel anyósotokat? Ezt azoktól kérdem akinek meg keseríti az anyósa az életet.
Hát, ha valakinek az megoldás a problémáira, vagy enyhíti a feszültségét, hogy képzeletben üti-veri azt, akivel gondja van, annál nagy bajok lehetnek...
Pszichológust javaslom felkeresni, mielőtt a sok elfojtott agresszió kitörne.
Az én jövendőbeli anyósomat négy éve ismerem, imádom. Annyira kedves,aranyos velem. Alapjáraton ilyen a aSzemélyisége,kis picur testalkatra is,egy kis törpilla.
szívesen Segít, bármikor ad tanácsot ha kérek,meghallgat.
Nincs közös témánk annyira, esetleg a zenei ízlése ami kiborít az apóssal együtt,mulatós zene...
De nincs bajom velük.
Még sose gonoszkodott velem,de azért őszinte.
Nem az a harsány személyiség,hanem az ellentétje. Kerüli a konfliltust,ahogy én is. Kicsot mintha hasonlítana a személyiségünk.
Szóval én szerencsésnek mondhatom magam.
7# es ha majd nem csak anyósjelölt lesz hanem tényleg az és 10 év mulva is ezt mondod akkor vagy szerencsés addig nem
én is ezt mondtam az elején csak megváltozott a venszipirtyo
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!