Gondolatban képeltétek már fel anyósotokat? Ezt azoktól kérdem akinek meg keseríti az anyósa az életet.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 21:05
11/22 anonim válasza:
én ma naaagyon közel voltam hozzá, ugyanis a férjem megcsalt pár napja és erre anyósom ma azt mondta nekem, hogy az én hibám miért nem vettem észre... háát no comment anyós örülhet hogy csak szavakban elküldtem egy melegebb éghajlatra és hogy olyan menye van aki így is próbál megbocsátani a fiának...
12/22 anonim válasza:
Én megtaláltam egy régi fórum regisztrációmat, beléptem, aztán csak néztem, hogy 8 éve nekem mennyire szerencsésnek találtam magam, hogy milyen rendes anyósom van, aki semmibe se szól bele stb. Aztán meg kiderült milyen is valójában, mikor kezdte érezni, hogy a fia tényleg nem a szoknyája mellett fog megöregedni...
13/22 Metionin válasza:
Gondolatban már egy savval teli kádban is megfürdettem, pedig csak leendő anyósom :D
Szerencsére ritkán kell találkoznom vele, így nem "keseríti" meg az életemet.
(egyébként az a baja velem, hogy az én családom nem gazdag)
14/22 anonim válasza:
Fantáziálni mindenről szabad, de ha megteszed, és nem önvédelemből, akkor emlékezz arra hogy ne ejtsd el a szappant a börtönben.
15/22 anonim válasza:
Én az apósomnak húztam volna be jónéhányat (velejéig romlott)(később elváltam a lányától - aki sajnos tőle örökölt a rossz tulajdonságaiból)
16/22 anonim válasza:
#11 - nek : Szerintem pedig azt tennéd jól, ha ott hagynád ezt a mocsok bandát
17/22 anonim válasza:
Tarts önvizsgálatot!!! Talán te vagy a kis angyal? Gondoltál már rá, hogy a házasságodat tönkre teszed, ha van gyereked ellopod Tőle a Nagyi szeretetét.Szereted Te egyáltalán a Férjedet? Van Anyósom és képzeld szeretem és van menyem is aki egy Tündérke!BENNED NINCS HIBA?
18/22 anonim válasza:
Hülye demagógia a nagyi szeretetét ide keverni. Szerintem, aki ezt írta, az koncepciózik és így - vagy úgy, de haza beszél. Nézd - ha valakit megcsal a férje, szerintem el tudja dönteni, hogy ő okozta-e ezt a helyzetet, vagy pedig a férje egy girnyó, az anyóssal együtt.
19/22 anonim válasza:
én gondolatban meghágtam anyósomat ;)
20/22 anonim válasza:
Gondolatban én is "fajtalankodtam" már vele - pedig annyira nem is jó - de erre-arra azért jó lett volna adott pillanatokban ő (is).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!