Gondolatban képeltétek már fel anyósotokat? Ezt azoktól kérdem akinek meg keseríti az anyósa az életet.
Figyelt kérdés
2017. ápr. 2. 21:05
21/22 anonim válasza:
Többször elképzeltem ahogy bogarakat engedek a hajába:) az èn anyósom egy rendkívül manipulatív mártír színésznő , a fiát folyamatosan zsarolja lelkileg, nekem csak a szemrehányás jut, és a fröcsögés tőle.
22/22 anonim válasza:
HÁt szerintem, ki kell bírni....Nálam nem az a helyzet, hogy az én életemet keseríti meg, hanem a páromnak okoz lelkifájdalmat, és az egész családot dróton rángatja, ami kihat persze ránk is...Szóval igen, már megverném..De ahogy írták is, párom, bármennyire is tudja, milyen az anyja, szereti, hiszen az anyja, szóval amúgy ha párkapcsolat rendben, nem szégyenítenéd meg saját magad, pont úgy, hogy szerelmed anyját bántod..így aztán tűrés van, és nyuuuuugalom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!