Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan vicceltétek meg az...

Ti hogyan vicceltétek meg az anyósotokat, illetve apósotokat? :-)

Figyelt kérdés

Ez a kérdés úgy merült fel, hogy itt volt nem rég az anyám látogatóban egy hetet, és a férjem elszórakoztatta magát, mikor itt volt.

1: Pezsgőt akartunk inni, és tudja, hogy nem fér bele az orra a pezsgős pohárba, de csak azt hozta neki, és alig tudta visszafogni a nevetést, miközben próbálja kitaktikázni, hogy igyon belőle.

2: Olyan zuhanyzónk van, amiben oldalról, felülről, és hátulról jön a víz. Már alapból gyanús volt nekem, hogy ő a fürdés után nagy széles mosollyal jön ki. A férjem után, elment az anyám fürdeni, és úgy állította be, hogy mindenhonnan jöjjön a víz, mellesleg úgy csinálta, hogy csak a hideg víz jöjjön... Már előre is nevetett, de mikor meghallotta, hogy sikoltozik, akkor a nevetésétől zengett a ház.

3: Elmentünk pizzázni. A fiam állítása szerint, mikor elmentem édesanyámmal a WC-be, a párom csípős szószt tett a pizzájára, és olyan gyomorgörcs jött rá, hogy egész este ott ült a WC-n...

Volt már példa, hogy a ti párotok megviccelte a szüleiteket? És ha igen, hogyan? :)

2013. okt. 26. 14:19
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
93%

Ez komoly?!

A párommal mi az örök gyerekek táborába tartozunk, de a párod "viccei" szimplán tahóságok, már bocsánat.

Ezt még egymással sem tennénk meg (főleg a harmadikra gondolok), nemhogy egymás szüleivel, pedig van humora mindenkinek.

2013. okt. 26. 14:23
 2/24 anonim ***** válasza:
92%

"a párom csípős szószt tett a pizzájára, és olyan gyomorgörcs jött rá, hogy egész este ott ült a WC-n..."

Szerintem ez nem vicces, ez g€ci dolog. Persze ha nem szereted anyádat, akkor értem, miért vicces.

2013. okt. 26. 14:24
 3/24 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként a férjed nem félt, hogy anyád a zuhany alatt elvágódik, és baja lesz? Vagy az csak még viccesebb lett volna?
2013. okt. 26. 14:25
 4/24 A kérdező kommentje:
Ki mondta, hogy viccnek tartom? Nem fogok most ezen kiakadni, mivel normális férjem van, de ettől függetlenül eléggé gyerekes tud lenni. És nem tudtam más szóval kifejezni, hogy ne is legyen olyan típusú kérdés, ami anyós és vej közötti harcnak.
2013. okt. 26. 14:28
 5/24 A kérdező kommentje:
#3: Igen, ezt én is mondtam neki, hogy mi lett volna ha elesik. Azt mondta, hogy azt nem gondolta át teljesen.
2013. okt. 26. 14:29
 6/24 anonim ***** válasza:
80%
Mégis milyen ember vagy te, hogy hagyod, hogy így bánjanak az édesanyáddal? Sem én, sem a férjem nem csinált még ilyen szemét dolgot a szülőkkel. Mi tiszteljük őket.
2013. okt. 26. 14:34
 7/24 anonim válasza:
15%
Szerintem eszméletlen jófej férjed van :D
2013. okt. 26. 14:35
 8/24 anonim ***** válasza:
74%
Sehogy. Haverokkal lehet ökörködni, ezeket velük el lehet játszani. Illetve az utolsó nekem túlmegy egy határon, nálam ez már szakító ok.
2013. okt. 26. 14:37
 9/24 A kérdező kommentje:
#6-s: Tudod ez 2 hónapja történt, és utólag már én is nevetek ezeken a dolgokon. Nem fogok rágódni ezen egész életemben.
2013. okt. 26. 14:37
 10/24 A kérdező kommentje:
#8-s: 17 éves házasságom számomra nem ennek rovására fog menni.
2013. okt. 26. 14:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!