Ti hogyan vicceltétek meg az anyósotokat, illetve apósotokat? :-)
Ez a kérdés úgy merült fel, hogy itt volt nem rég az anyám látogatóban egy hetet, és a férjem elszórakoztatta magát, mikor itt volt.
1: Pezsgőt akartunk inni, és tudja, hogy nem fér bele az orra a pezsgős pohárba, de csak azt hozta neki, és alig tudta visszafogni a nevetést, miközben próbálja kitaktikázni, hogy igyon belőle.
2: Olyan zuhanyzónk van, amiben oldalról, felülről, és hátulról jön a víz. Már alapból gyanús volt nekem, hogy ő a fürdés után nagy széles mosollyal jön ki. A férjem után, elment az anyám fürdeni, és úgy állította be, hogy mindenhonnan jöjjön a víz, mellesleg úgy csinálta, hogy csak a hideg víz jöjjön... Már előre is nevetett, de mikor meghallotta, hogy sikoltozik, akkor a nevetésétől zengett a ház.
3: Elmentünk pizzázni. A fiam állítása szerint, mikor elmentem édesanyámmal a WC-be, a párom csípős szószt tett a pizzájára, és olyan gyomorgörcs jött rá, hogy egész este ott ült a WC-n...
Volt már példa, hogy a ti párotok megviccelte a szüleiteket? És ha igen, hogyan? :)
Ez komoly?!
A párommal mi az örök gyerekek táborába tartozunk, de a párod "viccei" szimplán tahóságok, már bocsánat.
Ezt még egymással sem tennénk meg (főleg a harmadikra gondolok), nemhogy egymás szüleivel, pedig van humora mindenkinek.
"a párom csípős szószt tett a pizzájára, és olyan gyomorgörcs jött rá, hogy egész este ott ült a WC-n..."
Szerintem ez nem vicces, ez g€ci dolog. Persze ha nem szereted anyádat, akkor értem, miért vicces.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!