Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Milyen csínyeket követtetek...

Milyen csínyeket követtetek el gyerekkorotokban? Mivel vicceltétek meg / vagy törtetek borsot a rokonaitok orra alá?

Figyelt kérdés
2012. júl. 23. 08:34
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Bográcsban főztük a halászlét. Dobni akartam a tűzre fát, de a levesbe sikerült, nem szóltam, de nagyon jó lett. A végén még mondták is, hogy kellett bele ez a fadarab néhány percre :D :D
2012. júl. 23. 08:40
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Igaz nem rokon de azért elmondom:

Mielőtt építkeztünk nálunk járt az építész, én meg a tesómmal bemásztam az asztal alá, ahol a szüleimmel beszélt és összekötöttük a cipőfűzőjét :D Én 5 éves körül voltam a tesóm 3.

2012. júl. 23. 08:56
 3/18 Robi.88. ***** válasza:
100%
Én olyan sztorira emlékszem, hogy nővérem egyszer megütött vmiért én meg elkezdtem bőgni, persze erre ő beparázott és mondta h nekem adja az ő csokiját is csak ne mondjam meg Anyának... oda is adta, én befaltam, aztán rohantam Anyámhoz h Anya a Kriszti megvert!! :D :D :D
2012. júl. 23. 09:23
 4/18 anonim ***** válasza:
100%
nagymamámat ijesztgettem, hogy meggyújtom a kezemben lévő gyufát. De aztán a saját magam orra alá törtem borsot, mert megégettem magam.
2012. júl. 23. 09:30
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Felgyújtottam a kacsaólat, kivágtam kisbaltával a kukoricát :D
2012. júl. 23. 09:53
 6/18 anonim ***** válasza:
65%
Mi az erkélyről szoktunk megtöltött vízibombákat (lufi) dobálni a gyanútlan járókelőkre. Telefonbetyárkodni is szoktunk.
2012. júl. 23. 11:00
 7/18 anonim ***** válasza:
90%

fú én nagyon rossz kislány voltam :D

Egyszer begyújtottam a karácsonyfát

aztán eldugtam a kapukulcsot

magamra rántottam a szekrénysort

álmomban lerúgtam a mamám 100.000 forintot érő kristályvázáját

A barátnőmmel mindig köpködtünk a lépcsőházban /harmadik emelet/

majd leköptük a szomszédot

mikor a barátnőm itt volt mindig megvadultunk :D

Engedtünk 2 lavor vizet amit a járólapra öntöttünk és azon csúszkáltunk ülve a fürdőszobában.A szomszéd persze beázott :D

2012. júl. 23. 11:20
 8/18 anonim ***** válasza:
93%
Unokatesómmal összegyűjtöttünk békákat, pókokat, bogarakat, beletettük befőttesüvegbe és az utcán árultuk :D:D:D
2012. júl. 23. 11:41
 9/18 anonim ***** válasza:
90%

Én egyszer, amikor öcsémre nagyon kiakadtam, kulcsra bezártam a szobájába... de megérdemelte :D.

Azonkívül csak ilyenek voltak, hogy elhitettem hülyeségeket a szüleimmel. Például hogy egyest kaptam, amikor nem meg egyéb marhaságok. Ja meg hát nem rokon, de tanárokat, főleg április 1-jén... jaffaszörppel leöntött szivacs, fogkrémes kilincs, szekrényben elbújás. Ja meg telefonbetyárkodás is volt ismerősökkel (alacsony ismerősünket felhívtuk azzal, hogy sikeresen elvégezte az okleveles kertitörpe-tanfolyamot, akkor megújult Kossuth Rádió nevében is hívtunk fel embereket, hogy melyik dizkószámot kérik... meg volt egy MiZo becenevű ismerősünk-vezetéknévől meg keresztnévből jött-, aki DJ volt, és felhívtuk Dj Parmalat nevében, hogy szemétség ellopni a tejmárkás névötletét... meg hogy mikor szállíthatjuk le a megrendelt 50 libát...)

2012. júl. 23. 16:06
 10/18 anonim ***** válasza:
83%

hugom meg unokahugom azt játszotta, hogy a nyolcadik emeletről szőlővel célozták egy alattunk ülő kopasz bácsi fejét:D:D:D jol kiakadt a bácsi és a többi öreg néni rájuk:D:D:D

elhitettem hugomma, hogy kutyának született....

hugom nagyon kicsi volt, és vmiért akkor ilyen hülyeségeket hazudott...de persze anyuék tudták, hogy nem igaz, megkérdezték hogy Nomi (noémi becézése)hazudsz??? erre mondta, hogy igen....egyszer felgyújtotta a szobánkban lévő karácsonyi gyertyás diszes témát...

mondjuk apuék se voltak sose normálisak...nekem első "versként" megtanította Archimedes törvényét és mikor dicsekedtek a szülök, hogy ezt meg azt ismeri a gyerköc, akkor apu: timi...gyere...archimedes törvénye...én meg mondtam...

vagy...erdélyben születtem....és folyton kérdezték az öreg nénik, hogy tudok e románul...még beszélni is alig tudtam, nemhogy románul...de apu megtanította, hogy ha azt kérdezik, hogy tudok e románul mondjam azt, h. blabla(románszöveg,nem tudok még most se románul:D), ami annyit jelentett, tudok egy f*szt...:D

na mindegy...a családom is mokás:D

23L

2012. júl. 30. 14:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!