Milyen csínyeket követtetek el gyerekkorotokban? Mivel vicceltétek meg / vagy törtetek borsot a rokonaitok orra alá?
- volt egy nagynénink, aki fene érti miért de ellenszenves volt mindig, viszont sokat volt nálunk. Az egyik ilyen nálunk léte alatt a hugommal kitaláltuk, hogy ki kell csinálni, bementünk a neki szánt vendégszobába kutakodni, végül találtunk egy zacskó port... (utóbb kiderült a migrénjére volt valami gyógyszer nem tudom mi), mire oda állítottunk anyánk elé vérkomoly arccal, a porral a kezünkben, hogy "Xy néni drogozik..." jó nagy botrány lett belőle
- 11-12 éves korunkban osztálytársakkal: április elseje volt, meg akartuk viccelni az egyik tanárt, a 10 perces szünetben a csukott ajtóra egy kartondobozban krétaport erősítettünk fel, a tanárnő ugye kinyitotta az ajtót, mire a fejére esett. Rosszul sült el, mivel kiderült allergiás a krétaporra, annyira rosszul lett, hogy majdnem mentőt kellett hívni.
- kb. 3-4 éves koromban, bezártam anyukámat, meg a hugomat az egyik szobába, utána viszont nem tudtam kinyitni az ajtót (de tényleg), anyukám kiabált, hogy hívjam haza telefonon apát, persze, hogy a fenébe tudtam volna telefonálni...végül anyának fel kellett törnie a zárat
- szintén általános iskolában, ha utáltunk valakit, akkor rajzzsöget tettünk felfelé fordítva a székére, aztán beleült
- középiskolában: a tanárnő úgy jött órát tartani, hogy mi a szomszéd teremben vártunk rá, ő bement végül az üres terembe, mi meg rázártuk az ajtót, végül lementünk az udvarra cigizni
Kedves tizes.
Csak nem valami ilyesmi:(fonetikusan) Jeu sti unu pulame?? :-DD
10-es vagyok...stiâ pula...elvileg ezt mondtam:D:D:D
23L
3 évesen, amíg anyukám a konyhában mosogatott leszedtem a kék szemmatricás babám szemét, majd ráragasztottam az alvó (és horkoló) apukám szemhéjára, aki erre nem ébredt fel... Én játszottam tovább.. anyukám meg amikor benézett (szoba elfüggönyözve, félhomály) csak azt látta, hogy apa szeme nyitva van, de horkol.. :D Egy kicsit megijedt, hogy vmi baj történt, de közelebb jött és látta mit tettem. :D
A másik, hogy kb. 5 évesen mindig összegyűjtöttem a boltba az árcédulákat (akkor még minden árura külön felragasztottak egyet). Na ilyen szép narancssárgáim is voltak... Anyukám hosszú piros szövetkabátja ott lógott a fürdőszobában, én meg bementem wc-re és vittem magammal a kis árcédulákat és amíg végeztem a dolgom, szépen vagy 100at felragasztottam a kabátra.. Mikor útnak indultunk, anyukám csak benyúlt a sötét fürdőbe a kabátjáért és felvette, mi(apu, tesóm, én) már előrementünk ekkor, majd jó 10 perc után érkezett meg anyukám, és került ki minket.. Mindenki aki őt kikerülte elég furcsán nézett rá, de nem igazán törődött vele, de amikor apu megkérdezte tőle, hogy "Hát te hogy nézel ki?" akkor már sejtette, hogy baj van.. : D Negyedórába tartott leszedni az összes ragasztót... Én meg ott kuncogtam végig..
Úgy látszik ragasztási mániám volt.. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!