Hogyan szólitjátok az anyósotokat?
Figyelt kérdés
Nekem a sógornõm és a sógorom anyunak hivják az anyàmat.2013. ápr. 25. 19:16
2/32 anonim válasza:
A keresztneve becézve + néni. (pl. Zsuzsika néni) De leginkább sehogy, csak végszükség esetén szólok hozzá. Irigylem a sógorodat és a sógornődet, jó lenne egy olyan anyós, aki megérdemelné hogy anyunak hívjam.
3/32 anonim válasza:
A keresztnevén. Mivel külföldön élek, a férjem és családja is külföldi, itt megszokott hogy mamának szólítják az anyóst. Én viszont nem vagyok rá képes (több okból sem) igy marad a keresztneve.
4/32 anonim válasza:
Keresztnevén van anyukám, ő az anyósom nem az anyukám.
5/32 anonim válasza:
Mivel én nagyon jóban vagyok anyósommal ezért vagy a keresztnevén vagy anyunak.
7/32 anonim válasza:
A keresztnevén. Pedig ő szeretné ha anyunak szólítanám, de szerencsére van anyukám, köszönöm.
8/32 anonim válasza:
Es mi pontosan ezzel a problemad? Ez egy kedveskedo megszolitas, ha anyadat nem zavarja, nem ertem neked miert gond.
9/32 anonim válasza:
keresztnevén, de én nem hivnám anyunak, pedig nagyon jó a viszonyunk. Majd ha lesz gyerek akkor lehet hogy nagyinak fogom mert a sogoromék is szokták úgy hivni érthetően a gyerkek elött. Én Édesanyám Mamának hivta a nagymamámat. De neki akkor már nem éltek a szülei viszont magázta emelett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!