Elsosorban fiataloktol szeretném kérdezni, hogy tudjátok -e anyost/apost anyának/apának szólítani? Osszesen 7 éve vagyok a férjemmel (2 éve házasok vagyunk, gyerek is van), de nem tudom oket anyának és apának hívni. Egyszeruen nem megy. Anyosommal tegezo viszonyban vagyunk, aposomat magázom (ez viszont nekem fura is, mert apos testvérének a fiának van egy barátnoje, o viszont tegezi aposoma).
Én is 25 vagyok, 7 éve házasok. Nem tudnám anyának apának hívni anyósomékat. Egyszerűen kerülöm a megszólítást, vagy a keresztnevükön mondom, Erika, Peti. :)
2012. júl. 3. 14:48
2/27 anonim válasza:
Tegezem és a keresztnevükön szólítom,ahogy a párom is az én szüleimet.
3/27 anonim válasza:
X néni. Fel sem ajánlotta a tegeződést, sem mást. Após meg halott. A férjem tegezi a szüleimet és a keresztnevükön szólítja őket.
4/27 anonim válasza:
Magázom őket.Anyósomnak és apósomnak szólitom őket,néha a nevükön.10éve együtt vagyunk.A férjem ugyanigy az én szüleimmel,őt még nem hallottam hogy a nevén szólitotta volna anyámat.
5/27 anonim válasza:
Mi 8 éve vagyunk együtt, 5 éve házasok és nekünk is van egy gyerkőcünk. Én nem szólítom őket se anyukának se apukának. Viszont mindkettőjüket tegezem.:)
2012. júl. 3. 14:49
6/27 anonim válasza:
De miért kéne anyának és apának szólítani? Nem a szüleid.....Nem értem.
Én a keresztnevükön szólítom őket. Nekem anya és apa az az én anyám és apám....miért hívnám őket a szüleimnek?
2012. júl. 3. 14:49
7/27 anonim válasza:
Zsuzsika néni és apu. Az öreglányhoz nem lehet közelebb kerülni,olyan mint egy jégcsap.
2012. júl. 3. 14:50
8/27 anonim válasza:
Én még a kapcsolatunk elején megkérdeztem, hogyan szólíthatom őket. Kati -néni és Lajos-bácsi. Ez így is maradt, csak később ajánlották ők fel a tegeződést, de a megszólítás maradt.
2012. júl. 3. 14:53
9/27 anonim válasza:
Tegezem és a keresztnevükön szólítom őket.
Nem is értem, miért kéne őket anyának,apának szólítani, mikor nem a szüleim. Az embernek egy anyja/apja van, őket kell így szólítani.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!