Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólitjátok az anyósoto...

Hogyan szólitjátok az anyósotokat?

Figyelt kérdés
Nekem a sógornõm és a sógorom anyunak hivják az anyàmat.
2013. ápr. 25. 19:16
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
A nevén.
2013. ápr. 25. 19:34
 12/32 anonim ***** válasza:

Nem tudom hogy miért kell ehhez rosszul hozzá állni. Nekem is van anyám de inkább anyám az anyósom mint az a nő. Az anyámmal nagyon rossz a viszonyom. Anyósomra mindenben számíthatok és mindent megbeszélhetek vele. nem bánja h anyunak hívom. Sőt örül neki.

Bárki mást miért érdekel h ki hogy hívja az anyósát. sosem lehet tudni h mi áll mögötte. Ha nem olyan mint nálam akk csak simán nagyon szereti és így is kifejezni. Ha az anyóst nem zavarja akk sztem senkinek semmi köze.

2013. ápr. 25. 19:35
 13/32 anonim ***** válasza:
Hol írta a kérdező, hogy ezzel problémája van?
2013. ápr. 25. 19:37
 14/32 anonim ***** válasza:
Keresztnevén, vagy anyu..:) Mellesleg nekem is van édesanyám! Még is jó érzés hogy még egy személyt tudhatok magam mellett és hívhatok anyunak.
2013. ápr. 25. 19:38
 15/32 anonim ***** válasza:

ma 19:35

Mi van ha a vér szerinti anyát zavarja?

2013. ápr. 25. 19:39
 16/32 anonim ***** válasza:

15.

Na talán ő az egyetlen ember aki felháborodhatna. De sztem ha mindkettőjük ott van akk nem az anyóst hívja senki anyunak. Nálam meg mint mondtam ez nagyon nem játszik mert nagyon nem érdekel h mit gondol az a nő aki elméletileg az anyám.

Am én nem mondtam h a kérdezőt zavarja. Csak sokan úgy írták ide h "nekem van anyám" meg ilyenek mintha bűn lenne az anyóst így hívni. És ettől fogalmazódott meg bennem a gondolatmenet.

2013. ápr. 25. 19:43
 17/32 anonim ***** válasza:
A keresztnevén,soha nem szólítanám anyunak,van édesanyám nem kell még egy! :)
2013. ápr. 25. 19:45
 18/32 anonim ***** válasza:

anyunak édesanyámat hívom, nagyon jó a viszonyunk.

anyósommal néha kicsit anyósos, de amúgy rendes, jófej nő. a keresztnevén szólítom. talán ha lesz csemete, akkor nagyi vagy mami lesz.

nálunk a családban szokás megkülönböztetni az anyai és apai nagyszülőket, mmint elnevezésben.

apai nagyanyámat X mamának hívtam, az anyait csak mamának. majd nálunk is kialakul valami, de ugyanúgy fura lenne számomra, ha a gyerekünk mindkét nagymamáját nagyinak szólítaná, ahogy én sem szólítom anyunak az anyóst.

2013. ápr. 25. 19:48
 19/32 A kérdező kommentje:

Nekem egyáltalán nem probléma, hogy anyunak nevezik az én anyámat, sõt büszke is vagyok arra, hogy igy szólitják.

Csak érdekelt, hogy többen igy szólitják az anyósukat, vagy csak ez nálunk van igy.

2013. ápr. 25. 19:50
 20/32 anonim ***** válasza:
Mióta gyerekünk van mamának.
2013. ápr. 25. 19:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!