Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan szólitjátok az anyósoto...

Hogyan szólitjátok az anyósotokat?

Figyelt kérdés
Nekem a sógornõm és a sógorom anyunak hivják az anyàmat.
2013. ápr. 25. 19:16
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Én a párom anyukáját a keresztnevén szólítom. Párom az én anyukámat Anyunak, Anyácskának hívja. Egymás apját keresztnéven, a nagymami meg Mama :)
2013. ápr. 25. 19:55
 22/32 anonim ***** válasza:
Első anyósom valahol a faluban azt mesélte egykor, hogy micsoda szégyen, hogy én nem szólítom őt "anyukának". Ezen teljesen megdöbbentem, soha nem jutott volna ez eszembe. A saját anyukámat inkább édesanyának neveztem, de anyukának nevezni más anyját nem gondoltam volna soha. Nos, elmúlt. Béke az elhunytra. Második anyósom sima keresztnév, és őt tegeztem is, egész jól megvoltunk, nem volt ilyen kis hátak mögött kibeszélés. Harmadik anyósomat most már "anyukának" kell szólítanom, beletörődtem, már nem lázadok ez ellen, édesanyám már régen nincs közöttünk, de azért az anyósomat nem gondolom anyámnak. Nagyon jól kijövünk egymással, igaz, magáznom kell, és ez nagyon fura, szokatlan, de talán még ez is elmegy. Ma már nem gondolkodom ezen. Így alakult.
2013. ápr. 25. 19:59
 23/32 anonim ***** válasza:
100%

Nem lennék képes anyunak hívni, bármennyire is jóban vagyok vele és szeretjük egymást.

Nekem van egy csodálatos anyukám, és ez a név csakis őhozzá tartozik.

2013. ápr. 25. 20:01
 24/32 anonim ***** válasza:
Keresztnevén.
2013. ápr. 25. 20:07
 25/32 anonim ***** válasza:
54%

Mit mondasz egy urnának? :(

Amyg élt, a becézett keresztnevén, plusz "néni". Ő kérte így.

2013. ápr. 25. 20:46
 26/32 anonim ***** válasza:

Én keresztnév + néni.

De a szüleim egymás szüleit anyuka-apuka.

2013. ápr. 25. 21:54
 27/32 anonim ***** válasza:
100%
Sárkánykának, de ez becenév.
2013. ápr. 25. 22:25
 28/32 anonim ***** válasza:

A keresztnevén, tegeződünk. Senkit nem anyukázunk/apukázunk, csak a Párom hívja a szeretett nagymamámat X Maminak. :)

24N

2013. ápr. 26. 06:22
 29/32 anonim ***** válasza:

Keresztnevén.

De anyum például anyunak hívja az anyósát.

2013. ápr. 26. 06:35
 30/32 anonim ***** válasza:

X néni,y bácsi és magázódva,nem vagyunk túl jóban,legjobb ha sehogy nem kell hivni

Párom viszont az áén nagymamámat Mamázza :) (saját nagyija már nincs,az enyémet viszont imádja)

2013. ápr. 26. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!