Ti tegezitek az anyósotokat? Ő kért meg vagy kialakult?
Ha ő kért meg, mennyi idő után?
Figyelt kérdés
Csak mert több mint egy éve együtt vagyok a barátommal, valóban komolyan gondoljuk a kapcsolatot, és engem kicsit zavar, hogy magáznom kell a szüleit. Legtöbb esetben nem zavar, de az anyukája csak 37(!) éves, tök fiatalos is, annyira furán jön ki, hogy magáznom kell, ráadásul a barátom is tegezi a szüleimet.
Szerintek fog ez változni, vagy majd esetleg említsem meg, mikor már tényleg komolyabbra fordult a kapcsolatunk?:)
Nekem két anyósom van..Az előző férjem anyukája és a mostani férjem anyukája.Mindkettővel nagyon jóban vagyok.De mindkettőt magázom még ma is,pedig lassan 10 éve vagyok házas..(az előző férjemmel is 11 évig voltam együtt..)
Nekem nem fura hogy magáznom kell,mert így szoktam meg..
2011. nov. 12. 14:57
3/29 anonim válasza:
Mivel a pasim szülei elváltak, így kétfelé ment a család. Az "anyósomékat" tegezem, de "apósékat" mai napig magázom. Engem is zavar ez a magázós dolog, mert így kicsit úgy érzem, hogy nem engedtek magukhoz közel. Pedig mi már 4 éve együtt vagyunk, és a szüleit is az első hónapban ismertem meg. :(
Semmikép ne említsd meg, elvégre az ő dolguk, hogy "megtiszteljenek" azzal, hogy tegezheted őket.
24/n
2011. nov. 12. 15:00
4/29 A kérdező kommentje:
engem is ezért zavar, mert olyan, mintha kívülálló lennék. pl. mikor ott vagyok náluk napokig, nagy családi ebéd (sok tesója van a barátomnak:)), tök jó hangulat, viccelődés, sztorizgatás, mindenki mindenkit tegez, én meg azon gondolkozok h h kérdezzek meg valamit az "ön" szó kikerülésével, mert az annyira megtöri a hangulatot.
2011. nov. 12. 15:04
5/29 anonim válasza:
Én tegeztem az anyósomat, de aztán azt is megbántam, hogy egyáltalán megismertem
2011. nov. 12. 15:10
6/29 anonim válasza:
Ja! És ő kért, hogy tegeződjünk, pedig 58 volt én meg 19
2011. nov. 12. 15:12
7/29 anonim válasza:
Én például magázom az anyósomékat,mindig úgy éreztem, hogy kicsit távolságtartó az egész hozzáállásuk mindenhez. Ebből okulva a menyemnek,amikor meg tudtam, hogy komoly a kapcsolata a fiammal, én ajánlottam fel neki az első alkalommal, s hozzá tettem, hogy most már Te is a mi családunkhoz tartozol, itt meg nem szokás a magázódás, tegeződve is lehet tisztelni valakit, ráadásul közvetlenebbek vagyunk egymáshoz.
2011. nov. 12. 15:13
8/29 anonim válasza:
Én 6 éve vagyok férjnél és magázom anyósomékat.Pedig nagyon szeretem,és ő is szeret.Sokat beszélgetünk,jókat nevetünk,de mégis magázódunk..Én nem érzem hogy azért mert nem tegeződünk ki lennék rekesztve,vagy nem fogadnának el..Nem a tegeződés vagy a magázódástól függ ez..Én így szoktam meg,és így jó nekem..
2011. nov. 12. 15:15
9/29 anonim válasza:
Mi 9 éve vagyunk együtt,4 éve házasok,van 3 gyerkőcünk,mégis magázom anyósomat.Néha elég fura,de ez van.Ha őt nem zavarja,akkor ez van.Nem illik "megemlíteni".
2011. nov. 12. 15:16
10/29 anonim válasza:
Már első pillanattól kezdve ő ajánlott fel, hogy semmi csókolom, semmi Ágni néni, tegezzem nyugodtan 22/N
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!