Ti tegezitek az anyósotokat? Ő kért meg vagy kialakult? Ha ő kért meg, mennyi idő után?
Csak mert több mint egy éve együtt vagyok a barátommal, valóban komolyan gondoljuk a kapcsolatot, és engem kicsit zavar, hogy magáznom kell a szüleit. Legtöbb esetben nem zavar, de az anyukája csak 37(!) éves, tök fiatalos is, annyira furán jön ki, hogy magáznom kell, ráadásul a barátom is tegezi a szüleimet.
Szerintek fog ez változni, vagy majd esetleg említsem meg, mikor már tényleg komolyabbra fordult a kapcsolatunk?:)
19L
Hát, mi 5 éve vagyunk együtt, napokon belül megszületik a második gyerekünk, és nem hiszem, hogy anyósom valaha is felajánlja a tegeződést.
Igazából nem is zavarna, ha közben a hátam mögött meg nem sírna-rína, hogy én miért nem csókolommal köszönök neki, egy ilyen közeli rokonnak...
Nem zavarja, hogy 18 éves korom óta nem csókolomozok senkinek, ha meg annyira közeli rokon vagyok, akkor mondja nekem, illetve tegeződhetnénk is, de mindegy.
Ha jól értem, NEM anyósod, mert nem vagytok öesszházasodva, és csak egy éve jártok együtt - mert ez azért nem ugyanaz.
Ha komolyra fordul a kapcsolat, mármint hogy szóba jön, hogy összeházasodtok, akkor valószinüleg a tegezés is napirendre kerül. Elöfordulhat, hogy az anyuka már megjárta az elözö barátnökkel, vagy esetleg nem klnnyen tegezödös fajta.
Kérdezd meg a barátodat, hogy neki mi a véleménye, esetleg ö tudná szóbahozni az anyukánál a témát, amikor nem vagy ott. Igy nem kinos, ha netán elutasitja.
Én már félig-meddig anyós vagyok (mindkét lányom menyasszony): mindkét "vőm" tegez (kb három hónap ismeretség után), én ajánlottam fel, hogy tegezzenek.
Az egyik vőmnek nem élnek a szülei, ott nem merült fel a tegezés téma.
A másik vőm szülei pedig nem ajánlották fel a lányomnak, hogy tegezze őket (több mint 5 éve vannak együtt).
5 év után ajánlotta fel anyós jelölt a tegeződést.
Az apja magáz engem, az elejétől fogva, pedig 16 voltam, mikor összejöttünk párommal! Én is őt, bár fura, hogy közben már a felesége tegez engem és én is őt. Mindegy, majd lesz valahogy, nálatok is! :)
22/L
Első pillanattól..
Elmentem hozzájuk, bemutatkozás, köszönök illedelmesen,hogy jó napot. Erre anyuka és apuka kórusban: Mitmondtááál? Mégegyszer meg ne halljuk! Szia és kész!
Imádom őket, irtó jó fejek :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!