Ti hogyan vicceltétek meg az anyósotokat, illetve apósotokat? :-)
Ez a kérdés úgy merült fel, hogy itt volt nem rég az anyám látogatóban egy hetet, és a férjem elszórakoztatta magát, mikor itt volt.
1: Pezsgőt akartunk inni, és tudja, hogy nem fér bele az orra a pezsgős pohárba, de csak azt hozta neki, és alig tudta visszafogni a nevetést, miközben próbálja kitaktikázni, hogy igyon belőle.
2: Olyan zuhanyzónk van, amiben oldalról, felülről, és hátulról jön a víz. Már alapból gyanús volt nekem, hogy ő a fürdés után nagy széles mosollyal jön ki. A férjem után, elment az anyám fürdeni, és úgy állította be, hogy mindenhonnan jöjjön a víz, mellesleg úgy csinálta, hogy csak a hideg víz jöjjön... Már előre is nevetett, de mikor meghallotta, hogy sikoltozik, akkor a nevetésétől zengett a ház.
3: Elmentünk pizzázni. A fiam állítása szerint, mikor elmentem édesanyámmal a WC-be, a párom csípős szószt tett a pizzájára, és olyan gyomorgörcs jött rá, hogy egész este ott ült a WC-n...
Volt már példa, hogy a ti párotok megviccelte a szüleiteket? És ha igen, hogyan? :)
Na akkor 17 év házasság után kérdezem én anyukád hány éves? gondolom 60 fele közelít, szóval akkor ő már egy idős hölgy.
Kérdezem én így kell bánni egy időn nővel? Vagy mi az indok amivel kiérdemelte? Kérdezem én anyukádnak ez hogyan esett, párod anyjának jól esne? Esetleg párod azon is jókat röhögne hogyha az ő édesanyját bántanák így?? Ez nem a vicces kategória.
Azt írod, nem találtad viccesnek.
Ugye tudod, hogy ez a jel :) egy mosolyt jelent?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!