Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ti hogyan vicceltétek meg az...

Ti hogyan vicceltétek meg az anyósotokat, illetve apósotokat? :-)

Figyelt kérdés

Ez a kérdés úgy merült fel, hogy itt volt nem rég az anyám látogatóban egy hetet, és a férjem elszórakoztatta magát, mikor itt volt.

1: Pezsgőt akartunk inni, és tudja, hogy nem fér bele az orra a pezsgős pohárba, de csak azt hozta neki, és alig tudta visszafogni a nevetést, miközben próbálja kitaktikázni, hogy igyon belőle.

2: Olyan zuhanyzónk van, amiben oldalról, felülről, és hátulról jön a víz. Már alapból gyanús volt nekem, hogy ő a fürdés után nagy széles mosollyal jön ki. A férjem után, elment az anyám fürdeni, és úgy állította be, hogy mindenhonnan jöjjön a víz, mellesleg úgy csinálta, hogy csak a hideg víz jöjjön... Már előre is nevetett, de mikor meghallotta, hogy sikoltozik, akkor a nevetésétől zengett a ház.

3: Elmentünk pizzázni. A fiam állítása szerint, mikor elmentem édesanyámmal a WC-be, a párom csípős szószt tett a pizzájára, és olyan gyomorgörcs jött rá, hogy egész este ott ült a WC-n...

Volt már példa, hogy a ti párotok megviccelte a szüleiteket? És ha igen, hogyan? :)

2013. okt. 26. 14:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
83%
Te jó ég, 17 éve vagytok házasok és a férjed még megrekedt a 14 éves értelmi szinten?????
2013. okt. 26. 14:44
 12/24 anonim ***** válasza:
85%

Na akkor 17 év házasság után kérdezem én anyukád hány éves? gondolom 60 fele közelít, szóval akkor ő már egy idős hölgy.

Kérdezem én így kell bánni egy időn nővel? Vagy mi az indok amivel kiérdemelte? Kérdezem én anyukádnak ez hogyan esett, párod anyjának jól esne? Esetleg párod azon is jókat röhögne hogyha az ő édesanyját bántanák így?? Ez nem a vicces kategória.

2013. okt. 26. 14:46
 13/24 anonim válasza:
28%
Én pl. úszni jártam az apóssal a Dunába, de egyszer gondoltam egyet, elvettem a ruháit, beültem a kocsiba és elhajtottam. (Aznap este pedig megkértem a lánya kezét tőle).
2013. okt. 26. 14:51
 14/24 anonim ***** válasza:
92%

Azt írod, nem találtad viccesnek.

Ugye tudod, hogy ez a jel :) egy mosolyt jelent?

2013. okt. 26. 15:01
 15/24 anonim ***** válasza:
93%
17 éve házasok vagytok? Na nee, akkor olyan 40 körül minimum vagytok. Te sem tartod viccesnek, de azért visszaadnád anyósnak meg apósnak, akik aztán baromira nem tehetnek róla, hogy a férjed ekkora tapló. Szerintem egy 14 éves gyereknek több esze van nálatok. Jó, még az első nem olyan durva, maximum megalázó, de ha az én barátom csinálta volna meg a másodikat a szüleimmel igencsak elbeszélgettem volna vele, hogy nagyon gyorsan vegyen vissza magából és kérjen bocsánatot, különben elfelejthet engem. Szóval ha te sem tartanád viccesnek és van valamennyi kiállásod, a harmadikat biztos nem csinálta volna meg a férjed.
2013. okt. 26. 15:32
 16/24 A kérdező kommentje:
#14-s: Tudom, de ezen már később én is csak mosolyogni tudok.
2013. okt. 26. 15:36
 17/24 anonim ***** válasza:
16%
Mi kakit hamisítottunk anyósom WC-jébe. WC-papír gurigából és vízből apró kolbászokat formáztunk, akvarellel befestettük nedves-barnára, és belehelyeztük a WC-be. Anyósom pont nem volt otthon, mi pedig leléptünk. Amikor másnap mentünk látogatóba, lángoló arccal fogadott, hogy "Melyikőtök nem képes lehúzni a WC-t??!"
2013. okt. 26. 18:00
 18/24 anonim válasza:
20%
azt tökre bírom, hogy kitesznek egy normális kérdést és mindenki csak fikázni tudja a másik férjét..lehet hogy nem kimondottan vicces dolgok ezek de ha nem lett belőle baj és senki sem vágta be az "öriharit" akkor nem értem miért(milyen jogon) kezdi el szidni a másikat...!?!?
2013. okt. 26. 18:05
 19/24 anonim ***** válasza:
69%
Nekem egyáltalán nem vicces,hogy anyukádnak egész este a wc-n kellett ülnie,mert a férjednek ez egy jó poén....biztos fordított helyzetbe is nagy poénnak tartaná..ugye? Nem lepődnék meg rajta ha anyukád ezek után 5x átgondolná h akar e egyáltalán olyan helyre látogatóba menni,ahol nevetés tárgyává teszik..
2013. okt. 27. 06:55
 20/24 anonim ***** válasza:
87%
Ez egy normális kérdés? Szerintem nem.Ez egy szegénységi bizonyítvány egy debil férfi és egy érzelmi intelligenciával nem rendelkező nő életéről.Ahelyett,hogy leülne és megbeszélné a férjével,hogy ennek itt van vége,nincs több "vicc" és azon is gondolkodjon el,hogy eddig is mit tett,inkább idejön,hogy további ötleteket gyűjtsön.Ez pedig már szánalmas és sajnálatraméltó.
2013. okt. 27. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!