Mi miatt vesztetek össze az anyósotokkal? Mi volt az az ok, amiért végre kiálltatok magatokért és kiosztottátok?
Szép történeteket tudnék mesélni az elmúlt majd 10 évről. Eleinte jó voltam, mert mindent megcsináltam helyette, még a gombás lábait is rendbetettem nem egyszer. A férjem nála lakott amikor megismerkedtünk. Én költöztem oda a saját házamból, mert nem akart egyedül lenni. Onnantól kezdve volt minden. Amikor szexeltünk, odahúzott egy széket az ajtó elé és leült. Bejött este a szobánkba hogy számítógépen játsszon. Kivette a kulcsot az ajtóból hogy ne tudjuk magunkra zárni.
Amikor megelégeltem, hazaköltöztem, a férjemmel együtt. 5 éve anyósom házában tönkrement a fűtés, a vízvezeték. Megsajnáltam, odahívtam egy különálló kis házba, ami a nagyszüleimé volt. Akkor egy pár hónapig nyugton volt, utána megint kezdte. Soha nem fizetett semmiért, ingyen lakik, a hátam mögött meg ott tett keresztbe, ahol tudott. A férjemnek elkezdte mondogatni, hogy milyen jó lenne nekik kettőjüknek, ha összeköltöznének egy kis lakásba. Hogy amikor dolgozni megyek állítólag, ki tudja mit csinálok. Hogy a férjem keressen magának egy másik nőt, mert tőlem jobbat érdemelne. Egész pontosan azt mondta:a te arany f@szod jobbat érdemelne mint ez a vén k..va. A fiacskája 57 éves, és a negyedik felesége vagyok. Az előző hármat sikeresen elcseszték együtt. És most a férjem már ki se áll mellettem, mindenben az anyjának ad igazat. Pár hónapja megmondtam nekik, hogy fel is út, le is út. Még mindig itt vannak, mert még nincs meg a lakás, ahova menni akarnak. Azóta anyósom hazugságokat terjeszt rólam. A postásnak, aki az ebédet, hozza, aki arra jár, bárkinek. Hogy én őt megvertem, hogy szeretőim vannak, hogy kihasználom a fiát, ilyesmi. Úgyhogy inkább ki se lépek az ajtón a saját házamban, nehogy összetalálkozzak vele.
És ez csak töredéke a történetnek.
5
Ha saját házad van, miért nem rakod ki őket? Akár rendőrséggel?
5.
Szerintem ne sajnáld őket, rakd ki a fenébe! Nem érnek annyi sem.
Amikor csak nem hagyott békén a gyerek témával. Bár az akkor nem használt, ugyanúgy lökte tovább, de nekem legalább jól esett kiadni :D
Aztán amikor kiderült, hogy a hátam mögött hazugságokat terjeszt rólam, döntöttem úgy, hogy b4szódjon meg ahol van és azóta nem beszélek vele (2 éve).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!