Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Mi miatt vesztetek össze az...

Mi miatt vesztetek össze az anyósotokkal? Mi volt az az ok, amiért végre kiálltatok magatokért és kiosztottátok?

Figyelt kérdés
2023. jan. 5. 09:50
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
85%
Mivel minden elmegy a füle mellett, inkább a nem beszélek vele többet verziót választottam egy óriási veszekedés helyett. Mindennek lehordott a hátam mögött, megpróbálta megfúrni a kapcsolatunkat, hazugságra kényszeríteni a páromat. Mindezt olyan ok nélkül, ami feljogosította volna akár egy rossz szóra is. Párom is hiába veszekedett vele, így ez tűnt a legjobb megoldásnak.
2023. jan. 5. 09:53
 2/25 anonim ***** válasza:
78%
Nem vesztem vele össze. A férjem viszont megtette. Értem, értünk. Mondjuk ő férfi, nem egy töketlen nyápic.
2023. jan. 5. 10:29
 3/25 anonim ***** válasza:
93%
A 2-eshez hasonlóan férjem állt ki értem. Először mikor egy eseményre mentünk kezdett el osztani a ruhám miatt, aztán meg a fejébe vette, hogy én pasizni járok munkába. Férjem számon kérte rajta a dolgokat, erre nekem támadt, így minden létező felületen tiltottam és többi nem mentem hozzájuk.
2023. jan. 5. 10:34
 4/25 anonim ***** válasza:
69%

Szép történeteket tudnék mesélni az elmúlt majd 10 évről. Eleinte jó voltam, mert mindent megcsináltam helyette, még a gombás lábait is rendbetettem nem egyszer. A férjem nála lakott amikor megismerkedtünk. Én költöztem oda a saját házamból, mert nem akart egyedül lenni. Onnantól kezdve volt minden. Amikor szexeltünk, odahúzott egy széket az ajtó elé és leült. Bejött este a szobánkba hogy számítógépen játsszon. Kivette a kulcsot az ajtóból hogy ne tudjuk magunkra zárni.

Amikor megelégeltem, hazaköltöztem, a férjemmel együtt. 5 éve anyósom házában tönkrement a fűtés, a vízvezeték. Megsajnáltam, odahívtam egy különálló kis házba, ami a nagyszüleimé volt. Akkor egy pár hónapig nyugton volt, utána megint kezdte. Soha nem fizetett semmiért, ingyen lakik, a hátam mögött meg ott tett keresztbe, ahol tudott. A férjemnek elkezdte mondogatni, hogy milyen jó lenne nekik kettőjüknek, ha összeköltöznének egy kis lakásba. Hogy amikor dolgozni megyek állítólag, ki tudja mit csinálok. Hogy a férjem keressen magának egy másik nőt, mert tőlem jobbat érdemelne. Egész pontosan azt mondta:a te arany f@szod jobbat érdemelne mint ez a vén k..va. A fiacskája 57 éves, és a negyedik felesége vagyok. Az előző hármat sikeresen elcseszték együtt. És most a férjem már ki se áll mellettem, mindenben az anyjának ad igazat. Pár hónapja megmondtam nekik, hogy fel is út, le is út. Még mindig itt vannak, mert még nincs meg a lakás, ahova menni akarnak. Azóta anyósom hazugságokat terjeszt rólam. A postásnak, aki az ebédet, hozza, aki arra jár, bárkinek. Hogy én őt megvertem, hogy szeretőim vannak, hogy kihasználom a fiát, ilyesmi. Úgyhogy inkább ki se lépek az ajtón a saját házamban, nehogy összetalálkozzak vele.

És ez csak töredéke a történetnek.

2023. jan. 5. 11:28
 5/25 anonim ***** válasza:
98%

5

Ha saját házad van, miért nem rakod ki őket? Akár rendőrséggel?

2023. jan. 5. 11:43
 6/25 A kérdező kommentje:

5.

Szerintem ne sajnáld őket, rakd ki a fenébe! Nem érnek annyi sem.

2023. jan. 5. 11:48
 7/25 anonim ***** válasza:
61%
5ös vagyok. A rendőrség nem teszi ki őket, azt mondták joguk van ott lenni, mert oda vannak bejelentkezve. Amíg maguktól nem mennek el, nem tudok mit tenni.
2023. jan. 5. 13:09
 8/25 anonim ***** válasza:
91%
Fura, hogy a rendőrség csak ennyit mondott. Mert erre neked, mint kizárólagos tulajnak, jogod van bemenni a hivatalba és mindkettőt kijelenteni. Innen már a rendőrök is kitehetik őket.
2023. jan. 5. 13:18
 9/25 anonim ***** válasza:
32%
Megérdeklődtem a kényszerkijelentést is. Azt mondta az ügyintéző, hogy elindítják az eljárást, de ha ők bemutatják a lakcím kártyájukat, akkor le is zárják. És ezt annyiszor megtehetik, ahányszor én kezdeményezem az elindítást. Szóval a saját házamban nekem kell tűrni, amíg el nem mennek maguktól.
2023. jan. 5. 13:33
 10/25 Metionin ***** válasza:
95%

Amikor csak nem hagyott békén a gyerek témával. Bár az akkor nem használt, ugyanúgy lökte tovább, de nekem legalább jól esett kiadni :D

Aztán amikor kiderült, hogy a hátam mögött hazugságokat terjeszt rólam, döntöttem úgy, hogy b4szódjon meg ahol van és azóta nem beszélek vele (2 éve).

2023. jan. 5. 14:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!