Mi miatt vesztetek össze az anyósotokkal? Mi volt az az ok, amiért végre kiálltatok magatokért és kiosztottátok?
19, nem vagyunk sziámi ikrek. Egy pár hónapos kapcsolatban ahol nem is ismerem a ballagót, a családját, sőt bemutatkozni sem hajlandóak akkor nem értem miért kötelező mennem. Semmi közöm nem volt hozzájuk. I D E G E N E K.
Inkább ültem pénzért a munkahelyemen. Még egyszer leírom a kedvedért: nem vagyunk, nem voltunk összenőve a barátommal. Gond nélkül mehetett volna egyedül, de gondolom ő is lesz4rta a kis buz1 ballagását.
PorhAnyós erőltette csak a menetelt.
21-es az igen, te aztan felesegnek valo vagy.. az ilyen nokre mondom hogy kijar nekik egy nyakas
A valasztottad csaladjanak azert nem gondolod meg kene adni a tiszteletet?
23as
Nála lakott, ő dolgozott. Anyós nem dolgozott, kapta a segílyt, mert hát azért nem kell a lábát megmozdítani. És lecseszi hogy hol volt.
Én is kiraktam volna, főleg ha enyém a ház /lakás.
Kitagadta a feleségemet, mert azt hitte, a családi vagyonba akarom befészkelni magam. Nem osztottam ki, az ő helyében én is azt hittem volna. Válás után, egy fillér nélkül, erősen mínuszba hajló bankszámlával ismertük meg egymást egy szerdai napon, aztán szombaton összecuccoltunk.
Azóta (23 éve) már szent a béke, de soha nem fogatunk el egy fillért se,
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!