Noveremet nekem szidta az anyosa, erre en kiosztottam, most meg ki vagyok tiltva a hazbol?
Igazad volt, ő viszont megteheti, hogy kitilt a saját házából. Lehet, hogy elég lett volna udvariasan annyit mondani, hogy a te nővéredről van szó, és kéred, hogy neked ne beszéljen így róla, de most már mindegy:-)
Nézzetek körül, nincs-e játszóház a városotokban (nem írtad, hol laksz), gyerekbarát étterem kis játszótérrel, kerthelyiséggel, esetleg wellness-fürdő, ott is szokott lenni lehetőség szülinapi buli tartására, és biztosan élveznék a lurkók.
Most akkor kinek az anyósa?
"Noveremet nekem szidta az anyosa" és "erre bejott anyosom"
A másik:
A nővéredék még ott sincsenek az anyós házában, de te már a konyhájában teszel-veszel.
Ha a testvérem anyósa, akkor nem nyüzsgök a konyhájában.
"Unokaocsemnek viszont egy ideje en vagyok a "szerelme" akit felesegul fog majd venni stb, tehat nem igazan megoldhato, hogy tenylegesen ne legyek ott."
De, megoldható. A te jelenléted nélkül is meg lehet tartani a bulit.
Egyedül az lenne furcsa, ha az anyuka nem lenne ott.
De írásod szerint nem te vagy az anyuka.
Vagy mégis?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!