Ez hatalomfitogtatás az anyósom részéről?
Az anyósom állandóan azt hajta, hogy majd nyáron, amikor náluk nyaral a kisfiunk, akkor nagyon el fogja rontani. De ezt így külön ki is emeli és többször el is mondja.
Ti ezek után hagynátok, hogy felügyeletetek nélkül maradjon ott a gyereketek?
A 21-es miért is lett lepontozva? Meg a 9-es is?
Mert leírták a személyes negatív tapasztalataikat a hülye nagymamákról?
A 21-es azért lett lepontozva, mert tök abszurd a válasza, itt nem arról volt szó, hogy a nagymama kérés ellenére tömi olyan dolgokkal a gyereket, ami allergiás, ez más csak bele lett magyarázva.
A 9-es válaszoló meg nem releváns, mert a kérdésben 1 darab (feltételezhetően pár napos) nyaralásról van szó, annyi idő alatt senki nem lesz evészavaros a nagymamánál, az a kommentelők valószínűleg rendszeresen sok időt töltött a nagyszülőnél, aki mindig zabáltatta. A kérdezőnek ez a válasz nem hasznos, mert ő nem ilyen szituációra kérdezett r@.
Nem menne oda, mert feltételezném hogy magasról leszrja az én elveimet, és itt most nem arról van szó, hogy pizzát kapnak vacsorára, hanem pl pont az állandó kóláztatás.
Nem, ünnepekkor ihat a gyerek, de egyébként nem - semmilyen hasonlót - mi sem iszunk.
És hogyha van egy megszokott nevelési minta, amit én követek és nem elborult marhaság, akkor azt lesz szíves betartani.
Miért? Mert a gyerek nála kólázik, utána meg én szenvedhetek vele, amikor kóláért nyafog.
28-as! Igen, ha felnőtt lesz, de még GYEREK!
Ha a mama engedi, anya meg nem, anya lesz a szemét.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!