Nem hagyja el soha az anyját?
Én nem az anyjával nem szeretnék lakni, hanem a kisfiútól válnék el még ma!
Bár eleve nem házasodtam volna vele össze.
Gondolom ez a mama kedvence volt a legjobb az összes közül igaz? Akkor meg mi a bajod? Minek mentél hozzá egy ilyenhez.
Ha valóban zavarna már rég leléptél volna. Jöttél te is nyígni kicsit meg sajnáltatni magad aztán minden marad a régiben.
Van egy olyan mondás, hogy ha az anyós papucsban át tud jönni, akkor veszett a házasság.
Én másokkal szemben azonban azt mondanám h csak is az utolsó dolog legyen a válás. Ha szereted a férjed és ő is legalább ennyire szeret, akkor őszintén megbeszélitek a dolgot, lesznek veszekedések de túlélitek és be KELL látnia h nem egészséges az anyjával élnie felnőtt férfiként.
Ha nem lennétek házasok, akkor azt tanácsolnám h anyuci pici fia az is akar maradni, nem akarsz te egy másik nővel versengeni életed végéig.
Sok sikert, majd küldd el mi lett a vége!
"Hamarosan (ha összegyűlik elég pénz) szeretnénk külön költözni"
Ne gyűjtögessetek más tovább, olyat vegyetek, amilyet MOST kényelmesen tudtok.
Anyós idős, gyönge, unatkozik. Ezt meg kell érteni, de AZONNAL el kell költöznötök.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!