Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Nem hagyja el soha az anyját?

Nem hagyja el soha az anyját?

Figyelt kérdés
Jelenleg együtt lakunk a férjem anyukájával, aki sajnos egy lusta, igénytelen asszony. Mindenbe beleszól. A férjem folyamatosan védi, minden úgy jó ahogy az anyja csinálja. Hamarosan (ha összegyűlik elég pénz) szeretnénk külön költözni, de a férjem szerintem legbelül nem akar az anyjától külön lakni. Már a válás is megfordult emiatt a fejembe, egyszerűen nem bírok vele egyfedél alatt élni. Még külön sem költöztünk de a férjem már egyből az anyját sajnálgatjs hogy jajj mi lesz vele ha mi elköltözünk és ő egyedül lesz. Mit tegyek?
2023. jan. 15. 20:58
1 2 3 4
 11/33 A kérdező kommentje:
8-as igazad van! Egyáltalán nem érzem magam otthonosan. Én főzök, én takarítok. Egy darab papírt nem dob ki a kukába. Egész nap csak fekszik. Persze a nagy fekvésben arra van ideje hogy mindenbe beleszóljon. Ha a férjem és köztem lévő beszélgetésből csak egy mondatot hall egyből jön kérdezősködni, hogy micsoda, miről van szó, mi a baj? Ha leállok főzni érdekes módon ő is pont akkor jön ki a konyhába, leül sokszor és csak nézi hogy én mit hogy csinálok, beleszól hogy ő ezt miért így csinálom, miért nem úgy.
2023. jan. 15. 21:32
 12/33 A kérdező kommentje:
A férjemnek ha megemlítem ezeket akkor kb én vagyok a szar, meg azt mondja hogy akkor miért nem az anyjának mondom ha bajom van vele
2023. jan. 15. 21:35
 13/33 A kérdező kommentje:
Én elég türelmes nő vagyok, mindent eltűrök, magamba tartok de ebbe az elmúlt két hétben kicsir kezdek besokallni.
2023. jan. 15. 21:36
 14/33 anonim ***** válasza:
97%
Ez csak akkor fog változni, ha anyós átlép a túlvilágba. Az ilyen "férfiak" nem fognak soha jó férjek és jó apák lenni. Nem is látják a problémát ebben és nem is akarnak máshogy élni. Van nő, akinek ez nem probléma, de a többség tudja, hogy ez nem normális/egészséges. Most lépj, még mielőtt gyereketek vagy közös tulajdonotok nem lesz. Sok hal van a tengerben, lesz jobb.
2023. jan. 15. 21:41
 15/33 anonim ***** válasza:
100%
Néla mindig másodhegedüs maradsz.
2023. jan. 15. 21:41
 16/33 anonim ***** válasza:
97%

Menekülj de még a ferjedtöl is...

Nekem igazi csoda anyósom van, mindenkinek legalább fele ilyen jót kívánok de megbeszéltük hogy még véletlenül sem költöztünk még csak szomszéd utcába sem

2023. jan. 15. 21:44
 17/33 anonim ***** válasza:
100%
Nem.
2023. jan. 15. 22:29
 18/33 anonim ***** válasza:
93%
Hallgatnék a férjedre,de csak egyszer. Ha valami nem tetszik anyós viselkedésén,mondd meg neki bátran! Aztán akkor majd eldől,hogy a férjed ki mellett fog . Ha az anyja mellett,akkor nincs miről beszélni.
2023. jan. 15. 22:59
 19/33 anonim ***** válasza:
91%
Uhh mintha az en anyosomat irtad volna le. Mi kulon elunk, de ha nalunk van, vagy mi vagyunk nala, egy fel mondatot nem tudok valtani a ferjrmmel anelkul, hogy ne kommentalna. Mindegy neki, hogy a masik szobaba vagyunk, kiabal at, ha csak egy szot hall es mondja a velemenyet, amit senki nem kerdezett, mert olyan tema ami nem tartozik ra.
2023. jan. 15. 23:34
 20/33 anonim ***** válasza:
96%
Anyám is így járt, mondanom sem kell az egész élete felért egy pokollal az anyóssal egy házban . Ez az egyik legrosszabb fajta férfi. Ne hidd, hogy ez így normális. Egy érett felnőtt férfi a feleségèt vàlasztja és ő neki az első, nem anyuci. Menekülj amíg fiatal vagy.
2023. jan. 16. 00:36
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!