Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha párom Utálja anyukámékat...

Ha párom Utálja anyukámékat lehet közös jövőnk?

Figyelt kérdés

Páromnak nem sok barátja van magának való de én így szeretem.

Volt sok vitánk a családom miat de valahol tudom igaza van velük kapcsolatban.

Attól függetlenül próbálok köztük lavirozni.

Nekünk nincs automata mosógépünk és mikor nagyon nincs kedvem mosni mint most mert esik az eső le viszem anyuéknak.

Ezt páromnak nem tetszik mert ahogy ő fogalmaz ne égessem le hogy nem tudok ki mosni.

A centri elromlott és pici a kezem alig bírom kicsavarni a ruhákat.

Most is volt két vastag pulcsim amit tettek már fel éppen erre le szakadt.

Mondtam neki hogy nem hiszem el.

Erre le szidott hogy mért nem tudok szólni ha már annyira nem vagyok képes hogy kicsavarjam rendesen.

Ráadásul tiszta víz lettem.

A fejemhez vágta hogy utalok mosni de a tiszta ruha kell és menjek akkor minden en nap anyámékhoz. Rosszul esik mert pártatlan vagyok vele is és anyáékkal is. Mégis úgy tesz mintha én mindig ott lennék náluk.

Az is rosszul esik hogy nem képes belátni hogy igen is nekem nagy segítség lenne néha néha automatával mosni és ennyire csak saját magával törődik.

Most kiment mosni pár ruhát ami le eset mert nekem átt kelet öltözni.

Közbe kint szid a sógornömnek az meg kérdezi tőle hogy hogy te mosol amúgy is nem muszaly nekem mosni szóval úgy vagyok vele hogy ha ennyit nem érek meg hogy félre tegye a büszkeségét és megengedje hogy segítsek magamon csak mert ő nem kedveli a családom rossz férfi mellet kötöttem ki.

2023. jan. 9. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
93%

Gratulálok, kérdező, hogy meglépted! Nem hiába téptük a szánkat bő 4 oldalon keresztül, szintén aránylag nagy egyetértésben!

Mindenféleképpen felkeresném a legközelebbi szoc.központot, ott lehet, van pszichológus is, ami neked nem kerül semmibe-legalábbis abban a térségben, ahol lakom van. mutterom ott szoc.munkás, onnan tudom-. Vagy valami egyéb alternatíva iránt érdeklődnék a legközelebbi szociális központnál.

Minden esetre, hajrá és kitartást!

2023. jan. 9. 22:20
 52/68 anonim ***** válasza:
73%

#49.

Ez elég érzéketlen komment volt, EQ-d a plafont verdesheti egészen.

2023. jan. 9. 22:21
 53/68 anonim ***** válasza:
69%

52

Érzéketlen, de erre van ez az oldal. Sajnos ez hátráltató tényező. Ha be lenne vezetve a víz, még most is a párjával lenne, mert az nem veszett volna össze vele, hogy miért jár az anyjához a szennyessel.

Természetesen ezt negatív értelemben mondom, ezt a léha pasit nyilván ki kell dobni. De gyereket ebbe a házba nem engednének haza 2023-ban. Nyilván van oka.

2023. jan. 9. 22:26
 54/68 Darius- ***** válasza:
66%

Tanyan éltek, ez rendben van, sokban elonyos.

Megkérted arra a férjed, hogy segitsen kicsavarni a pulovereket ? Ha nem tetszik neki az, ahogyan kicsavarod, majd kosd a nyakara a pulovert jo gyorsan és huzd meg annyiszor, ahanyszor kell. Persze ne ugy, hogy meghaljon. Ezutan majd kiderul, hogy akar veled élni ugy, mint kolcsonosen bantalmazott.

2023. jan. 9. 22:55
 55/68 anonim ***** válasza:
94%

Miért? Mert nem szeret, nem tisztel, kapcarongynak tart, egy lyuknak, akibe belelógathatja a frkát, és aki elétérdel, amikor akarja.

EZÉRT viselkedik így veled, és nem érdekel, hogy durva voltam, ez az igazság.

2023. jan. 10. 09:16
 56/68 anonim ***** válasza:
82%

51-es, egy francokat lépte meg.

MOST - vagyis tegnap - azt írta, de a nyakamat rá, hogy mégm indig a pasijánál él - vagy ha átmenetileg elköltözött, akkor is visszamegy majd hozzá, mert az ilyen nők, akiknek ennyire nincs önbecsülése sajnos visszamásznak a bántalmazóhoz.

2023. jan. 10. 09:18
 57/68 anonim ***** válasza:
5%

"egyik barátnőm albérletbe költözöm."

anyukádat is viszed?

2023. jan. 10. 13:54
 58/68 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon szépek a régi parasztházak. De ha van kút, akkor onnan be lehet vinni a házba a vizet, házi vízművel, szivattyúval, és ugyanúgy ki lehet építeni a belső vízvezetékeket, rákötni az automata mosógépet.

Azért örülök, hogy elköltöztél a párodtól, új év, új élet!

2023. jan. 10. 17:30
 59/68 A kérdező kommentje:
57. Igen viszem és a tiédet is üdvözlöm. Bunkó paraszt
2023. jan. 10. 23:14
 60/68 anonim ***** válasza:
89%

Kérdező, mi van veled, hogy vagy lelkileg, valóban elköltöztél?

Nagyon fontos, hogy semmit se tegyél pusztán azért, mert egy internetes oldalon a tagságnak az a véleménye, hogy ezt kell tenned, de félre ne érsd, ettől még lehet, hogy ez a legjobb döntés az életedben, ha elköltözöl és elkezded végre felemelni a fejedet. Azért és akkor költözz el, ha végiggondoltad és tisztán látod, ez a kapcsolat menthetetlen és ebben a kapcsolatban téged nem tisztelnek, de vigyázat, ahhoz, hogy tisztelni tudjon egy nőt egy férfi, úgy is kell viselkednie. Aki belecsúszik a cseléd szerepbe a viselkedésével, azt nem fogják tisztelni. Nem attól kerül egy nő cseléd szerepbe, mert házimunkát végez, hanem attól, ahogy bánik vele a férfi. A mosási körülmények és a többi hasonló dolog csak egy tünet, nagyon nem mindegy az sem, hogyan mondtad el a párodnak, hogy ez így miért nem jó, hogyan kérted meg, hogy változtassatok ezen a helyzeten, mert akkor sokkal jobb lenne mindkettőtöknek. Az sem mindegy, mit mondott a párod ezzel a helyzettel kapcsolatban, mik a tervei, akart-e bármin változtatni? Csak az számít, ahogy viselkedik veled, amiket tesz, mond. Ha elvárás a részéről, hogy Te minden körülmények között elvégezd a házimunkát, mert Te vagy a nő és az anyja és a nővére is zokszó nélkül söpri az ura léptei előtt még a padlót is, akkor cselédnek néz és cseléd is vagy, ha ezt eltűröd, de ha azért végzel házimunkát, mert ez egy munkamegosztás része nálatok és mindkettőtök beleteszi a maga részét és megköszöni a másiknak azt, amit érte tesz a másik, akkor nem vagy cseléd. Neked kell eldönteni, hol tartotok.

Sok erőt kívánok a helyes döntés meghozatalához és a boldog jövő kialakításához.

2023. jan. 11. 08:07
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!