Ha párom Utálja anyukámékat lehet közös jövőnk?
Páromnak nem sok barátja van magának való de én így szeretem.
Volt sok vitánk a családom miat de valahol tudom igaza van velük kapcsolatban.
Attól függetlenül próbálok köztük lavirozni.
Nekünk nincs automata mosógépünk és mikor nagyon nincs kedvem mosni mint most mert esik az eső le viszem anyuéknak.
Ezt páromnak nem tetszik mert ahogy ő fogalmaz ne égessem le hogy nem tudok ki mosni.
A centri elromlott és pici a kezem alig bírom kicsavarni a ruhákat.
Most is volt két vastag pulcsim amit tettek már fel éppen erre le szakadt.
Mondtam neki hogy nem hiszem el.
Erre le szidott hogy mért nem tudok szólni ha már annyira nem vagyok képes hogy kicsavarjam rendesen.
Ráadásul tiszta víz lettem.
A fejemhez vágta hogy utalok mosni de a tiszta ruha kell és menjek akkor minden en nap anyámékhoz. Rosszul esik mert pártatlan vagyok vele is és anyáékkal is. Mégis úgy tesz mintha én mindig ott lennék náluk.
Az is rosszul esik hogy nem képes belátni hogy igen is nekem nagy segítség lenne néha néha automatával mosni és ennyire csak saját magával törődik.
Most kiment mosni pár ruhát ami le eset mert nekem átt kelet öltözni.
Közbe kint szid a sógornömnek az meg kérdezi tőle hogy hogy te mosol amúgy is nem muszaly nekem mosni szóval úgy vagyok vele hogy ha ennyit nem érek meg hogy félre tegye a büszkeségét és megengedje hogy segítsek magamon csak mert ő nem kedveli a családom rossz férfi mellet kötöttem ki.
Tanult tehetetlenség. Aki így nő fel, ilyen párt is választ.
Nem tudunk felrázni, mert nem tart ott a személyiséged sajnos. Terápia kellene, és elköltözni. Semmi más nem fog megoldást hozni. Hiába várod Marika kommentjét a 20. oldalon, ő sem te leszel
De aki a kifogást gyártja, az nincs erre készen. Nem szenved eléggé, hogy meglegyen a motivációja. Itt tart, ahol te. Nem tudunk segíteni.
Mit nevezel putrinak, ha az rendben van, ahol még víz sincs? Sok putrilakó roma legalább annyit elmondhat magáról, hogy van vezetékes víz.
Mivel gondolom ezzel az álmaid netovábbja férfival maradsz, felteszem, családalapításról is szó volt (ha nincs még folyamatban). Ugye tudod, hogy ilyen helyre nem fogják hazaengedni a gyereket a kórházból? Pusztán amiatt, mert a ti "nem putritokban" nincs vezetékes víz.
Fú, de nagy bajban vagy, kislány! Ennél már csak akkor lennél nagyobb bajban, ha még gyereked is lenne! Ugye védekezel? Nehogy szülj!!!
Te elmenekültél a bántalmazó nevelőapádtól egy másik bántalmazóhoz, pszichológiailag abszolút tipikus. És még szereted is, fújjj! Ne szeresd, mert bánt! Neked nem jó vele, téged kínoz! Amellett, hogy ilyen primitív középkori körülmények között élni 2023-ban, ez szinte hihetetlen! Civilizált ember csak néz ki a fejéből, hogy ilyen egyáltalán van! Van valami végzettséged? Gondolom, hogy nincs. Menekülj ettől a férfitól, senkinek ne mondd meg, hova, mert utánad megy és visszavisz. Helyezkedj el egy olyan gyárba, aminek van munkásszállása. És ha majd újra összeállsz egy férfival, hát ne abban a hitben tedd azt, hogy a pocskondiázás, számonkérés, helyreutasítás normális! Olyan embert keress, aki mellett egyenrangú vagy!
9.
:D :D :D
Vizualizáltam a koppanó mogyorókat!
Tegyük egy kicsit helyre a dolgokat. Nem egy olyan része van ennek az országnak, ahol sajnos nincs vezetékes ivóvíz, viszont vannak kutak, ami jó esetben ivóvíz minőségű vizet ad, vagy megoldható tisztító berendezésekkel. Még CSOK is igényelhető ilyen házak megvásárlására, ha a kút bevizsgálásáról megfelelő értékű tanúsítvány van.
Házi vízművel a kútvíz is bevezethető a házba, hiszen van villany a tanyán, sőt ma már igen sok olyan ház épül, ahol szándékosan megpróbálnak leválni a közművekről, csak sajnos méregdrága egy ilyen ház.
Itt nem az automata mosógép hiánya a fő probléma, mert jó esetben ez csak egy ideiglenes helyzet.
A baj az, hogy egy bántalmazó családból szintén egy bántalmazó emberhez költöztél és még ragaszkodsz is hozzá. Sajnos nem bánik szépen veled, nem tisztel a párod, ez a fő probléma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!