Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha párom Utálja anyukámékat...

Ha párom Utálja anyukámékat lehet közös jövőnk?

Figyelt kérdés

Páromnak nem sok barátja van magának való de én így szeretem.

Volt sok vitánk a családom miat de valahol tudom igaza van velük kapcsolatban.

Attól függetlenül próbálok köztük lavirozni.

Nekünk nincs automata mosógépünk és mikor nagyon nincs kedvem mosni mint most mert esik az eső le viszem anyuéknak.

Ezt páromnak nem tetszik mert ahogy ő fogalmaz ne égessem le hogy nem tudok ki mosni.

A centri elromlott és pici a kezem alig bírom kicsavarni a ruhákat.

Most is volt két vastag pulcsim amit tettek már fel éppen erre le szakadt.

Mondtam neki hogy nem hiszem el.

Erre le szidott hogy mért nem tudok szólni ha már annyira nem vagyok képes hogy kicsavarjam rendesen.

Ráadásul tiszta víz lettem.

A fejemhez vágta hogy utalok mosni de a tiszta ruha kell és menjek akkor minden en nap anyámékhoz. Rosszul esik mert pártatlan vagyok vele is és anyáékkal is. Mégis úgy tesz mintha én mindig ott lennék náluk.

Az is rosszul esik hogy nem képes belátni hogy igen is nekem nagy segítség lenne néha néha automatával mosni és ennyire csak saját magával törődik.

Most kiment mosni pár ruhát ami le eset mert nekem átt kelet öltözni.

Közbe kint szid a sógornömnek az meg kérdezi tőle hogy hogy te mosol amúgy is nem muszaly nekem mosni szóval úgy vagyok vele hogy ha ennyit nem érek meg hogy félre tegye a büszkeségét és megengedje hogy segítsek magamon csak mert ő nem kedveli a családom rossz férfi mellet kötöttem ki.

2023. jan. 9. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 1/68 anonim ***** válasza:
99%
Kézzel mosol??? Hát ha nem tudtok venni egy mosógépet részletre sem, akkor tényleg rossz férfi mellett vagy.
2023. jan. 9. 16:16
 2/68 A kérdező kommentje:
Hajdumosogéppel mosok nem kézzel bocsi ha nem voltam egyértelmű.
2023. jan. 9. 16:18
 3/68 anonim ***** válasza:
62%
Nem azért nincs jövője, mert párod utálja őket. Azért nincs, mert saját bevallásod szerint is igaza van velük kapcsolatban. Neked viszont nincs elég érzelmi tartalékod, önbizalmad leválni. Miattuk, mert így neveltek, rossz mintakat adtak neked. És emiatt frusztált a párod, ami rajtad csattan. Vegyetek mosógépet és ha valaha szeretnél párt, terápiában szerzel önbizalmat és megtanulod a határmeghúzást, szüleidtől a leválást.
2023. jan. 9. 16:27
 4/68 anonim ***** válasza:
9%
Hát nem anyukádat akarja maga mellett szóval elhet.
2023. jan. 9. 16:28
 5/68 anonim ***** válasza:
91%

2023-ban automata mosógép nélkül? Már ne haragudj, de egy használt automata mosógépet nem tudtok előteremteni, amit pár ezerért hozzád vágnak Marketplace-n?

Ennyire szegények vagytok, vagy élvezi ezt? Egyébként a párod nem a családodat utálja, hanem téged sem tisztel, szeret. Szánalmasan uralkodik rajtad, egy nárcisztikus féreg a leírásod alapján.

Ha egy fikarcnyi büszkeség van benned, nem élsz ilyen emberrelm

2023. jan. 9. 16:29
 6/68 anonim ***** válasza:
94%
20-30 ezer forintert már tudtok venni egy használt automatát szerelőtől, még 1 hónap jótállást is ad.
2023. jan. 9. 16:31
 7/68 anonim ***** válasza:
80%

Te mit olvastál? Mert amit a kérdező ír, nekem abból nem az jött le, hogy a szüleivel van a gond.

2023. jan. 9. 16:32
 8/68 anonim ***** válasza:
100%

Mi köze ennek anyukádékhoz?

"le szidott ... hogy mért nem tudok szólni ... már annyira nem vagyok képes hogy ..."

"A fejemhez vágta hogy ..."

"Az is rosszul esik hogy ..."

"kint szid a sógornömnek"

"rossz férfi mellet kötöttem ki."

Észre sem veszed, mennyit piszkál és mennyire nem becsül meg?

Szerencsére még nem kötöttél ki mellette. Jobb, ha szétválnak az útjaitok.

2023. jan. 9. 16:32
 9/68 anonim ***** válasza:
97%
Kicsi szívem, bántalmazó kapcsolatban élsz, ahol háztartási gépnek vagy tartva. ijesztő hogy a csávó miatt a szüleid ellen fordulsz.. mert te "szereted" azt aki szarba se néz. "leégeted" mert nem tudsz mosni? Mosson ki ő. Nem esnek le koppanva a mogyorói tőle.
2023. jan. 9. 16:41
 10/68 anonim ***** válasza:
36%

Azt olvastam, hogy valahol tudja a kérdező, hogy a párjának igaza van a szüleivel kapcsolatban. Le is írta. Feltételezem, hogy a sok vita nemcsak a mosógép miatt volt.

Nem is védtem a pasit sem sehol. De azért a kérdező valami miatt csak leírta azt a mondatot, ami szemet szúrt.

2023. jan. 9. 16:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!