Hogyan vegyem rá anyukámékat?
4Hónapja vagyok együtt barátommal, már szexeltünk is, amiről anyukám még nem tud.Szeretném érettségi szünetbe elvinni magammal a nyaralónkba(persze úgy,hogy anyáék is ott vannak).
Hogyan kérdezzem meg ezt anyától,hogy engedné-e?
Melyik a jobb választás: ha elmondom neki még a szünet előtt, hogy már szeretkeztünk, vagy inkább később mondjam el?
Én 15éves múltam, Barátom 17lesz.
Voltam már náluk és őis nálam.:)
Azért Édesanyád szerintem nem fog kiugrani a bőréből örömében:D Édesapádról meg ne is beszéljünk - a barátod abban a pillanatben fel fog kerülni a halállistára, amint kiderül:D
Teljesen mindegy, hogy mikor mondod el. Egy évvel később talán már nem annyira necces. De a közeljövőben a fiatal korotok miatt ne számíts semmi jóra.
Én se engedném. Nem gyerekeknek való játszadozás a szex. Ha már így belekóstoltatok, sokkal nehezbb abbahagyni, de szerintem az lenne a jó. Legalább a 18. szülinapodat kivárhatnád szerintem. Érezd át, hogy tiniből nővé válsz, de egy nagy kincset tartogatsz a magad számára és a párod számára is, de még nem jött el a karácsony, amikor odaadják az ajándékot. Ha már elkezdtétek, akkor is magatokra parancsolhattok egy kis várakozást.
Lehet, hogy a párod ott fog hagyni, ha ezt előadod neki.
De ha szexeltek a nyaralóban, akkor ez biztosíték neked, hogy nem hagy ott? Egy idő után a kidobott gyerekjátékok sorsára jut a tini-szex.
Mar nem az okorban elunk, nagyon ritka hogy 18 eves koraig varnak a tinik...
Amig felelossegteljesen csinaljak, rendesen vedekeznek, tudjak mit csinalnak. addig nincs ellene kifogasom, viszont a "lehetek e terhes attol hogy megujjazott a baratom" es hasonlo kerdesektol egnek all a hajam, na az ilyen tudtalan ne csinalja... Es persze ne azert csinalja mert mar senki nem szuz az osztalyban, hanem azert mert ugy erzi hogy komoly a kapcsolat... Na es persze ne az legyen a meno hogy 16 eves korara mar azt sem tudja hany emberrel fekudt le..
En is 15 voltam amikor elveszitettem a szuzessegem, es azota is, mar 10 eve egyutt vagyunk a parommal, van ket gyonyoru babank, boldogok vagyunk, es soha nem fekudtem le senki massal.
Anyukad tuti hogy nem fog neki orulni, de be kell neki bizonyitanod hogy felelossegteljesen csinaljatok, vigyaztok. Persze hogy minden szulo remalma hogy a tini lanya terhes lesz.. Viszont az oszinteseggel tobbre mesz mint a titkolozassal. A szuleid is ra fognak jonni hogy jobb ha nem titokban csinaljatok itt-ott ahol tudjatok..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!