Szerintetek hogyn vegyem rá anyukámékat egy lóra?
Figyelt kérdés
Már nagyon jolt tok lovagolni ( csikókat lovaglok be ). De valamiért anyámék nme akarnak venni lovat ! Szerintetek hogy győzem megőket ???2010. nov. 24. 20:34
1/12 anonim válasza:
Valószínűleg nincs pénzük rá...
2/12 Doruss válasza:
Nézz utána, mennyibe kerül! Talán akkor majd megérted...
3/12 anonim válasza:
A lónak kell rendes istálló, víz, étel. Rendszeresen ki kell takarítani utána, ápolni (ápolószerek, friss széna).
Nyilván állatorvosra is költeni kell, főleg a csikóknál.
Inkább maradj a lovardánál...
5/12 anonim válasza:
Hát, szerintem a pénz a gond. nem egy olcsó mulatság.
Kell neki étel, állatorvos, rendes hely.Gondozni kell, és nem majd ha én akarom hanem minden nap.
Kérd meg őket, hogy vegyenek vagy gyűjts pénzt!
6/12 A kérdező kommentje:
Tuti h nme a pénz miatt mert álatlába amit akarok aszt megszoktam kapni ... Az idő meg az én gondom ....
De hátha veszneke nekem egytet ( mert már kértem kuytát aszt is megkaptam...
2010. nov. 24. 20:44
7/12 A kérdező kommentje:
egyet
2010. nov. 24. 20:45
8/12 Doruss válasza:
Ezt nem sértésből mondom, de hozzá kell szoknod, hogy nem mindent kapsz meg az életben, amit akarsz...
9/12 anonim válasza:
Szerintem előbb kérj egy nyelvtan könyvet kérj, utána jöhet a ló.
Milyen idős csikókat lovagolsz és milyen hatékonysággal?
10/12 anonim válasza:
A kutya és a ló ára között többszázezres különbség van.. ezen kívül a tartása, gondozása, állatorvos tuti marha sokba kerül még. Ha meg máskor is simán kifizettek ilyen nagyságrendű összegeket a hobbid miatt, akkor valószínűleg nem tartanak elég érettnek hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!