Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem fel vele a...

Hogyan vegyem fel vele a kapcsolatot?

Figyelt kérdés
Összevesztünk az exemmel.Már nem akarok tőle semmit,tovább léptem.Ő se tőlem.1 hónapja vesztünk össze,akkor írtam neki,hogy csúnyán viselkedett velem-mindig szokott nekem válaszolni,erre nem írt vissza azóta se.De nekem hiányzik,mint barát.Viszont szánalmasnak gondolom,ha valaki szemétkedett velem,bocsánatot se kér,válszra se méltat,én keressem fel.Pedig tényleg hiányzik.
2012. ápr. 9. 10:05
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha hiányzik akkor csak akarsz tőle valamit, és nem léptél tovább. Ha valakivel szakítok, és nem akarok tőle semmit, akkor nem is foglalkozok vele. Főleg ha megbántott. :(
2012. ápr. 9. 10:24
 2/6 A kérdező kommentje:
Mint ember,mert nagyon jó barátom volt..Rengeteg hasznos tanácsot adott a jelenlegi párommal kapcsolatban is..Nem érzek az exem iránt úgy.
2012. ápr. 9. 10:31
 3/6 anonim ***** válasza:

Sokan vannak úgy hogy úgy lépnek ki a kapcsolatból hogy azt várják a másik majd sajnálni fogja hogy szemétkedett. Te valoszínűleg szeretted és örültél volna ha megbánja a tettét és vissza akar kéreckedni és úgy dönthetsz hogy folytatod vele vagy sem...

Az élet viszont nem ilyen!

Ott sokszor rengeteg elvarratlan szál marad, embereket nem érdekel ha megbántottak és sokszor ha valakit szeretsz is, ő továbblép és kész!

Valoszínű az exbarátod jófej volt és jól kijöttetek, ugyanakkor bunkó volt veled amiért szakitottál vele akkor. És zavar hogy ő semmi perc alatt túllépett a dolgon...

A megoldás hogy hagyod őt és te is túllépsz rajta és nem akarod ezt éreztetni vele! Legyél egy kicsit önző és gondolj csak magadra, hogy nem érdekel többé és sza.sz a fejére! menj el barátnőkkel vagy pasival ide-oda és érezd jól magad.

Ennyi!

2012. ápr. 9. 10:31
 4/6 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező!Ne hazudjál saját magadnak!!Igen is akarsz tőle valamit,barátságból nem keressük az exünket!!Csak saját magadnak hazúdsz,úgy ahogy én tettem!!Én is azt mondtam de igazából ugyan úgy szeretem,sőt ha még nem jobban!!
2012. ápr. 9. 11:51
 5/6 A kérdező kommentje:
Ő szakított velem,nem én vele,és végülis mégis én lettem az,akit most megbántott és még egy sajnálom se jött ki a száján.. Mindez már 1,5 éve, fél éve van már párom,akit soha nem hagynék el.
2012. ápr. 9. 12:56
 6/6 A kérdező kommentje:
*végül,nem végülis.
2012. ápr. 9. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!