Szerintetek hogy vegyem rá a szüleim h legyen magánéletem?
Figyelt kérdés
Konkrétan a szobám ajtajának bezárására, telefonálásra beleszólás nélkül, netezésre egyedül, h ne bámuljanak a hátam mögül csak úgy és ilyenekre vágyom. Hogy mndjam meg nekik, h majdnem 14 évesen ez kéne nekem? (elég szigorúak, tehát a Kimész lécci? nem működik) Előre is köszi :)2012. ápr. 14. 17:41
1/7 anonim válasza:
Mondd meg a szüleidnek, ha egyenrangú családtagnak tartanak /miért ne tartanának annak!/ kezeljenek is úgy. Kérdd, hogy bízzanak meg benned, ha nem adtál okot ennek ellenkezőjére és engedjenek egy kicsit egyedül lenni legalább a saját szférádban. Finoman utalj rá, hogy a telefonlást, netezést is magánügyként szeretnéd kezelni, mert tudod mit csinálsz. Rosszat semmiképpen.
2/7 anonim válasza:
Hát így a leírás alapján nem tudom mennyire tudnád őekt meggyőzni, de próbálj meg leülni velük és beszélni, hogy adjanak neked valami kis mozgásteret, nem vagy már kisgyerek. Ha nem megy akkor próbálj meg osztályfőnököddel vagy ha van suli pszichológussal beszélni hogy mit lehet tenni.
3/7 anonim válasza:
ha legközelebb bemennek mond meg nekik,fogják meg kívülről a kilincset oszt úgy basszák be az ajtót hogy sose nyiljon ki!
4/7 anonim válasza:
szerinted körk kapitány mit gondolt volna a sztártrekkben...vagy Bázz lájtjír a toly sztoryban...nem tom úgy gondolom hogy a szüleidnek van igaza mert ne akarj már magán életet 14 évesen...én 14 évesen a faterral néztem a Miki egeret.... -.-
5/7 anonim válasza:
Hagyjátok már szegényt, biztos csak nyugodtan akar maszturbálni a szobájában, anélkül hogy lebukjon. :D
6/7 A kérdező kommentje:
köszi az első két kommentelőnek a kedves (és hasznos) tanácsot, a többi co comment -_-
2012. ápr. 18. 20:04
7/7 anonim válasza:
Én mindig ellenük fordítottam a saját fegyverüket. A nyakukba lihegtem, ha telefonáltak, ha neteztek. Ha bacogattak, hogy a Klárika bezzeg ötöst kapott, vagy a nem tudom ki milyen rendes, akkor elkezdtem hogy nekünk miért nincs akkora autónk, mint a szomszédnak stb.
Egy idő után vették a lapot, és rájöttek, hogy baromi bosszantó, amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!