Miért csinálják ezt a szüleim? Végre lenne valami cél, erre gyorsan kitalálnak valami mást.
Régen kint éltünk Ausztráliában pár évig, de hazajöttünk.
Nekem életcélom hogy oda visszamegyek(szeretnék ott járni egyetemre, és ott is élnék), szüleim is megbánták hogy visszajöttünk, rossz döntés volt. Mindhárman foglalkozunk már az üggyel, keresni kell egy szponzort. Persze ez nagyon nehéz. Erre most erről beszélgetünk és Anyám fölveti hogy tulajdonképpen Spanyolországba is jó lenne. Erre Apu is, hogy igen, az jobb. Először nem tudtam hogy ezt komolyan gondolják e, hogy jön egy hirtelen ötlet,( Ausztrálián már évek óta gondolkodunk) és amikor én mondtam hogy dehát hogy jött most Spanyolország, amikor nem az a lényeg hogy ELKÖLTÖZZÜNK, hanem hogy Ausztráliába költözzünk, miért kell itt variálni, erre mind a ketten rám üvöltöttek, hogy milyen beszűkült vagyok, és hogy csak azért akarok oda menni mert gyerekkoromban ott voltunk. És hogy nem is tudok semmit Spanyolországról, ők bezzeg éltek Portugáliában és az majdnem ugyanaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!