A férjem tűzoltó és nagyon féltem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Próbálok nem rosszra gondolni, de egyszerűen ha meghallom a szirénát már minden bajom van, sőt még hang se kell hozzá, elég ha tudom, hogy miket csinál és mennyire nem érdekli a veszély. Akkor vagyok nyugodt, ha itthon van. Sokszor mondom neki, hogy vigyázzon magára de komolyabban nem szoktunk erről beszélni. Félek, hogy bármelyik pillanatban elveszíthetem. Tudom, hogy ha utcaseprő lenne vagy kukás, akkor is történhetne bármi, de szerintem a kettő között van egy kis különbség.2012. ápr. 6. 21:53
1/12 anonim válasza:
Hát így nem lehet élni. Félni meg nem szabad, mert bevonzod a bajt. Kérd az égieket, hogy vigyázzanak rá, akkor lehet megnyugszol. Bár ez hit kérdés.
2/12 A kérdező kommentje:
Azt elfejeltettem írni, hogy egyszer oltás közben majdnem ottmaradt, azóta még jobban félek.
2012. ápr. 6. 21:59
3/12 anonim válasza:
Mi külföldön élünk,és a férjem egy közepes erősségi börtönben börtönőr.De én nm gondolok arra,hogy olyanok között van,akik ha lehetőség lenne rá a torkát átvágnák.Ez a munkája.Tudtam akkor is hogy veszélyes melója van amikor hozzámentem.Én nem dolgozom veszélyes helyen,mégis legutóbb én sérültem meg a munkahelyemen.Butaság mindig a rosszra gondolni.
4/12 anonim válasza:
5/12 anonim válasza:
Az én férjem Magyarországon volt börtönőr. Meg is akarták késelni, verekedés is volt, de ő nagyon szerette a munkáját. Én is féltettem, de igyekeztem nem gondolni rá, mást te sem tehetsz.
7/12 anonim válasza:
Talán ezen előbb kellett volna elgondolkodnod, mielőtt feleségül mentél hozzá. Most már késő fogadd el, és kész.
8/12 anonim válasza:
http://www.youtube.com/watch?v=yYbcvJdXhVc
Le a kalappal minden tűzoltó előtt és kitartást a családjuknak!
9/12 anonim válasza:
Tényleg nem értem, hogy akkor miért mentél hozzá, ha ezt ennyire nem tudod kezelni. Tönkre fogsz menni.
Amúgy a tűzoltókat 10ből 9szer nem tűzesethez hívják. És azért érdemes megnézni a statisztikát, hogy hány tűzoltó halt meg bevetés közben... mert nem sok. Utoljára azt hiszem akkor, amikor kigyulladt egy sportlövő terem és nem talált ki a füstben. Pedig ennek is már jó pár éve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!