A férjem tűzoltó és nagyon féltem. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
Próbálok nem rosszra gondolni, de egyszerűen ha meghallom a szirénát már minden bajom van, sőt még hang se kell hozzá, elég ha tudom, hogy miket csinál és mennyire nem érdekli a veszély. Akkor vagyok nyugodt, ha itthon van. Sokszor mondom neki, hogy vigyázzon magára de komolyabban nem szoktunk erről beszélni. Félek, hogy bármelyik pillanatban elveszíthetem. Tudom, hogy ha utcaseprő lenne vagy kukás, akkor is történhetne bármi, de szerintem a kettő között van egy kis különbség.2012. ápr. 6. 21:53
11/12 anonim válasza:
Szinte minden tűzoltóval megtörtént már, hogy ottmaradt valahol...10-ből 9 nem tűzeset? Ez rossz statisztika! Am. egy balesetben is könnyen megsérülhet egy tűzoltó, szal mind1 ebből a szempontból, hogy tűzesetről vagy valami másról van szó! Én azt tanácsolom, hogy ne rágódj ezen, tud ő vigyázni magára, nem hiába tűzoltó!
12/12 anonim válasza:
Az én párom is tűzoltó sőt a nagybáttyám(ő a pk) is és mivel ők 1 helyen tűzoltók ezért még van néhány tűzoltó akivel nagyon jóba vagyok. Na már most én 1 éve vagyok együtt barátommal de amikor legelőször találkoztunk falunapon kértem hogy meséljenek és elszólták magukat h barátom 2 évvel ezelőtt majdnem meghalt egy vihar után. És mikor ezt megtudtam semmi közünk nem volt egymáshoz. Most már éjszakánként én sokszor felébredek mert volt h vele álmodtam és nagyon nagyon féltem. Mondanám hogy meg lehet szokni de nem! Ezt soha nem lehet megszokni!! Természetes hogy féltjük a párunkat különösen ebben a helyzetben!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!