Mit csináljak az apukámmal?
légy nagyon erős
és kitartó
egyszer elmúlik minden ami rossz
és nem a halál a megváltás
nem az a megoldás
aki bánt előbb fog meghalni mint te, mivel öregebb jóval mint te
tanulsz? dolgozol?
muszáj lesz szólni valakinek
mert ez tűrhetetlen - ha van fizikai erőszak, segítséget kell kérni
tudom, hogy ez a válasz semmit nem ér neked,
de nehéz ügy ez így
legjobb lenne elköltözni vhová
vidéken van olcsó szállás
ennél minden jobb
Hú , kemény dió
csatlakozom az első válaszadóhoz, kitartás + tégy ellene!
Sajnos ha nincs családon belül senki és barátaid sincsenek , akkor nem nagyon tudok mit tanácsolni segítségképpen a közeljövőre!
Az erőszak nem megoldás, mármint , ha visszaütnél , mert az még több agressziót szül, de.......
Hát igen , nehéz még kívülről is , nem hogy benne .
Gondolom állandó stresszben vagy , nem tudod mire ébredsz és ez pszichésen is tönkre tesz !
Ha az öngyilkosságon gondolkodsz az már régen rossz !
Ne tedd , lassan már tényleg eléred azt az életkort amikor önállósúlhatsz , magad mögött tudhatod ezt a (szavakkal nem is tudom illetni)vérlázítónak tartom ezt a helyzetet!
Ma is a 24 éves kinyírta a családját !
Biztos hallottátok
Mindenki szidja, persze szörnyű,...... de ki tudja mi volt a kiváltó ok ?!?!
Lehet kiderül , a családi erőszak , stb, hiszen ott is az apa börtöntöltelék volt......
Igaz ez nem ok , sőt semmi a gyilkolásra, de a folyamatos lelki és fizikai terror , mindenkiből mást hoz ki !
Bocsi , hogy eltértem a tárgytól , de mindennek van miértje,
Kitartás, nemsokára magad mögött tudhatod ,és élheted a saját nyugodt kis életedet , amibe Én ezek után nem engedném meg sem apádnak , sem a tesódnak , hogy betekintsenek !
Szóval nem tudom!
Ha minden rokonod apádnak ad igazat, akkor nem lehet, hogy mégis te vagy hibás? Tudod, valamiért nem tudok hinni a te angyali jóságodba..
Mit is írtál? Te férfi vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!