Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak az apukámmal?

Mit csináljak az apukámmal?

Figyelt kérdés
Semmi rosszat nem csinálok vele, nem bántom TISZTELEM a Szüleimeet, tanulok szorgalmasan az érettségire. Az apám egyik nap kedves velem, másik nap pedig minden ok nélkül úgy bánik velem mint egy "gyilkossal" a falhoz csap, rám dobálja a fejemhez a széket, arcon vág , meg minden. És én mindig másnap feldagad az arcom meg minden, és ha kérdezik tőlem hogy mi történt velem akkor sajnos nem merem elmondani hogy az apám csinálta, mert sajnos tőle függők még, csak nem tudom hogy meddig.. És ha szépen megbszélném vele a problémát akkor nem szól hozám, úgy viselkedik mint egy gyerek stb.. A tesóm és az apám pedig összejátszanak. a tesóm is ugyanaz az agreszív fajta, lány létére. És sajnos ha megvédeném magam és visszaütnék akkor engem büntetnének meg. Szóval nem bírom már ezt:S Ha kihívnám rájuk a rendőrséget akkor nekik hinnének. Szóval semmit sem tudok ez ellen mit tenni. Szerintem egy szülő sem olyan a gyerekével hogy ha mindent megcsinál neki, kedves vele, aztán másnap meg megakarja "ölni" szinte a gyerekét. Velem ezt csinálja az apám. Én már lassan az öngyilkosságon gondolkodom, mert az apám anyja is vele van meg a húga is és szinte az összes családtagom minden ok nélkül ellenem fordult. És nem tudom hogy miért. És akkor minek élni ha senki se szeret a családtagjaidból, senkinek se tudom elmondani a problémákat, "igazi" barátaim pedig nincsenek akikhez esetleg oda tudnék költözni. 18/f
2012. ápr. 6. 20:49
 1/5 anonim ***** válasza:

légy nagyon erős

és kitartó

egyszer elmúlik minden ami rossz

és nem a halál a megváltás

nem az a megoldás

aki bánt előbb fog meghalni mint te, mivel öregebb jóval mint te

tanulsz? dolgozol?

muszáj lesz szólni valakinek

mert ez tűrhetetlen - ha van fizikai erőszak, segítséget kell kérni

tudom, hogy ez a válasz semmit nem ér neked,

de nehéz ügy ez így

legjobb lenne elköltözni vhová

vidéken van olcsó szállás

ennél minden jobb

2012. ápr. 6. 21:10
 2/5 anonim ***** válasza:

Hú , kemény dió

csatlakozom az első válaszadóhoz, kitartás + tégy ellene!

Sajnos ha nincs családon belül senki és barátaid sincsenek , akkor nem nagyon tudok mit tanácsolni segítségképpen a közeljövőre!

Az erőszak nem megoldás, mármint , ha visszaütnél , mert az még több agressziót szül, de.......

Hát igen , nehéz még kívülről is , nem hogy benne .

Gondolom állandó stresszben vagy , nem tudod mire ébredsz és ez pszichésen is tönkre tesz !

Ha az öngyilkosságon gondolkodsz az már régen rossz !

Ne tedd , lassan már tényleg eléred azt az életkort amikor önállósúlhatsz , magad mögött tudhatod ezt a (szavakkal nem is tudom illetni)vérlázítónak tartom ezt a helyzetet!

Ma is a 24 éves kinyírta a családját !

Biztos hallottátok

Mindenki szidja, persze szörnyű,...... de ki tudja mi volt a kiváltó ok ?!?!

Lehet kiderül , a családi erőszak , stb, hiszen ott is az apa börtöntöltelék volt......

Igaz ez nem ok , sőt semmi a gyilkolásra, de a folyamatos lelki és fizikai terror , mindenkiből mást hoz ki !

Bocsi , hogy eltértem a tárgytól , de mindennek van miértje,

Kitartás, nemsokára magad mögött tudhatod ,és élheted a saját nyugodt kis életedet , amibe Én ezek után nem engedném meg sem apádnak , sem a tesódnak , hogy betekintsenek !

2012. ápr. 6. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
Családsegítő szolgálat.
2012. ápr. 6. 22:25
 4/5 anonim ***** válasza:

Szóval nem tudom!

Ha minden rokonod apádnak ad igazat, akkor nem lehet, hogy mégis te vagy hibás? Tudod, valamiért nem tudok hinni a te angyali jóságodba..

Mit is írtál? Te férfi vagy?

2012. ápr. 6. 22:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Csak azért adnak neki igazat a nagymamám mert védi a fiát, ez természetes, az apámnak a húga is azért védi mert ők jó tesók voltak és vannak. De ők azt nem látják hogy mit csinál velem, az apám, de ha én panaszkodom nekik akkor neki hisznek és nem nekem. Amúgy igen férfi vagyok, probáltam már visszadani neki mert nem vagyok puhány, de én nem vagyok az az agresszív fajta. És az anyám egyszer nekem bevalotta hogy azért viselkedik velem így Ok nélkül mert régen az apja őt is verte, csak azt nem tudom akkor hogy miért rajtam kell levezetni ezeket a sérelmeket.
2012. ápr. 6. 23:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!