Mit csináljak apukámmal? Félek hogy eltilt.
Hétvégén találkozhatok csak a barátommal, mert 2 tantárgyból bukott,és nekem is tanulnom kell. Ma nem voltam suliban mert a gyomrom kész van, múlt héten pedig beteg voltam. A múlt hetem le van igazolva, ma pedig szóltam barátnőmnek, szóval igazolva van. És reggel haza jött apu,hogy szóltak neki, hogy nem voltam mióta suliban. Ezen problémázott. Elmondtam neki hogy a gyomrom nem túl jó, de szóltam o.társamnak, a múlt hetem pedig okés. De szét akarja szedni a gépem, és félek hogy eltilt a barátomtól de úgy,hogy még hétvégén se lehetek vele.
Mert olyan suliba járok, ahol pár nap után szólnak, hogy nem jár be a gyerek.
17L
Hogyhogy elég ha a barátnődnek szólsz, és le van igazolva a napod? Meg a múlt heted?!
Talán nem ártott volna szólni a szüleidnek, ha nem jársz sikolába, mert beteg vagy...
Ember! Nem a múlt hét a gond apádnak sem.Hanem az,hogy most se mentél be,de se az apádat se az anyádat nem hívtad fel,hogy "hello apa/anya! Ma nem mentem suliba mert a perem alá is fostam annyira pocsékul vagyok..ugye nem gond??"
De te inkább egy barátnődnek szóltál,holott a szülőknek kellett volna..
Tudod itt a qrva nagy hiba. Én akkor is bemegyek melózni ha kicsit szarul vagyok. Neked egyéb dolgod sincs mint tanulni és azt is hanyagolod. A pasizás az bezzeg érdekel.
Van nekem is ilyen kiscsaj a környezetemben csak annyi a különbség, hogy ő kitűnő tanuló.
Apukád csak azt szeretné, hogy normális iskoláid legyenek és jó munkahelyre kerülj. Magyarul jót akar neked.
Lepontozhatsz.
Apudnak lehetett oltári kínos ahogy kérdőre vonják az iskolából hogy hol vagy, miért hiányzol. Ő pedig azt sem tudta hogy nem vagy suliban...
Na azt hiszem leforrázva érezte magát.
Ne haragudj de megérdemled hogy jól letoljon, mert először a szüleidnek kellene szólni hogy nem érzed jól magad, csak azután a barátnődnek.
És amúgy a barátnőd ír neked igazolást, vagy mi?
Nem orvoshoz kellene menned ha valami bajod van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!