Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak apukámmal?...

Mit csináljak apukámmal? Félek hogy eltilt.

Figyelt kérdés

Hétvégén találkozhatok csak a barátommal, mert 2 tantárgyból bukott,és nekem is tanulnom kell. Ma nem voltam suliban mert a gyomrom kész van, múlt héten pedig beteg voltam. A múlt hetem le van igazolva, ma pedig szóltam barátnőmnek, szóval igazolva van. És reggel haza jött apu,hogy szóltak neki, hogy nem voltam mióta suliban. Ezen problémázott. Elmondtam neki hogy a gyomrom nem túl jó, de szóltam o.társamnak, a múlt hetem pedig okés. De szét akarja szedni a gépem, és félek hogy eltilt a barátomtól de úgy,hogy még hétvégén se lehetek vele.

Mert olyan suliba járok, ahol pár nap után szólnak, hogy nem jár be a gyerek.

17L

2012. febr. 13. 11:46
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
68%

Hogyhogy elég ha a barátnődnek szólsz, és le van igazolva a napod? Meg a múlt heted?!

Talán nem ártott volna szólni a szüleidnek, ha nem jársz sikolába, mert beteg vagy...

2012. febr. 13. 11:48
 2/12 A kérdező kommentje:
Fhuuu .. a múlt hetet tudják!!! És akkor nem a barátnőmnek szóltam, hanem dokinál voltam, csak ma szóltam neki!!
2012. febr. 13. 11:50
 3/12 anonim ***** válasza:
94%
Mondjuk én sem értem,hogy miért nem a szülőknek szólsz ilyenkor..Meg is értem apádat,és a reakcióját.Engem is a guta kerülgetne,ha felhívnának azzal hogy a gyerek már napok óta nem jelent meg a suliban..Ha beteg vagy akkor szólni kell a szülőknek.Ha nem voltál annyira beteg,hogy megoszt a szülőkkel ezt az infót akkor mehettél volna suliba is.
2012. febr. 13. 11:51
 4/12 A kérdező kommentje:
Azt tudják hogy múlt héten itthon voltam!!!!!!!!!!! Látták az igazolást is, azzal nincsen gond!!! Csak reggel ahogy elment, már úgy keltem hogy csikart a hasam. Többször meglátogattam az "illemhelyet" :D
2012. febr. 13. 11:58
 5/12 anonim ***** válasza:
93%

Ember! Nem a múlt hét a gond apádnak sem.Hanem az,hogy most se mentél be,de se az apádat se az anyádat nem hívtad fel,hogy "hello apa/anya! Ma nem mentem suliba mert a perem alá is fostam annyira pocsékul vagyok..ugye nem gond??"

De te inkább egy barátnődnek szóltál,holott a szülőknek kellett volna..

2012. febr. 13. 12:00
 6/12 anonim ***** válasza:
93%
Akkor el kellett volna menni az orvoshoz, vírus van. Ne csak a fiúzáshoz legyél nagy lány. Megértem apudat, nagyon olyan szaga van a sztorinak, hogy nem volt kedved menni. Akkor legalább reggel ha ilyet észlelsz hívtad volna fel és kérdezted meg volna, hogy mit tegyél. Akkor nem lenne balhé.
2012. febr. 13. 12:01
 7/12 anonim ***** válasza:
83%

Tudod itt a qrva nagy hiba. Én akkor is bemegyek melózni ha kicsit szarul vagyok. Neked egyéb dolgod sincs mint tanulni és azt is hanyagolod. A pasizás az bezzeg érdekel.

Van nekem is ilyen kiscsaj a környezetemben csak annyi a különbség, hogy ő kitűnő tanuló.

Apukád csak azt szeretné, hogy normális iskoláid legyenek és jó munkahelyre kerülj. Magyarul jót akar neked.

Lepontozhatsz.

2012. febr. 13. 12:09
 8/12 anonim ***** válasza:
92%
"Mert olyan suliba járok, ahol pár nap után szólnak, hogy nem jár be a gyerek." Elég ellentmondásos dolgokat hordasz össze. Egy nap után miért jeleznék? Ezek szerint a múlt heted is homályos.
2012. febr. 13. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
87%

Apudnak lehetett oltári kínos ahogy kérdőre vonják az iskolából hogy hol vagy, miért hiányzol. Ő pedig azt sem tudta hogy nem vagy suliban...

Na azt hiszem leforrázva érezte magát.

Ne haragudj de megérdemled hogy jól letoljon, mert először a szüleidnek kellene szólni hogy nem érzed jól magad, csak azután a barátnődnek.

És amúgy a barátnőd ír neked igazolást, vagy mi?

Nem orvoshoz kellene menned ha valami bajod van?

2012. febr. 13. 13:03
 10/12 A kérdező kommentje:
Nem ír igazolást, de ha előre jelzem, akkor nincs gond.
2012. febr. 13. 13:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!