Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak apukámmal?...

Mit csináljak apukámmal? Félek hogy eltilt.

Figyelt kérdés

Hétvégén találkozhatok csak a barátommal, mert 2 tantárgyból bukott,és nekem is tanulnom kell. Ma nem voltam suliban mert a gyomrom kész van, múlt héten pedig beteg voltam. A múlt hetem le van igazolva, ma pedig szóltam barátnőmnek, szóval igazolva van. És reggel haza jött apu,hogy szóltak neki, hogy nem voltam mióta suliban. Ezen problémázott. Elmondtam neki hogy a gyomrom nem túl jó, de szóltam o.társamnak, a múlt hetem pedig okés. De szét akarja szedni a gépem, és félek hogy eltilt a barátomtól de úgy,hogy még hétvégén se lehetek vele.

Mert olyan suliba járok, ahol pár nap után szólnak, hogy nem jár be a gyerek.

17L

2012. febr. 13. 11:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem a hozzáállásod nem megfelelő. Majd kikerülsz a munkaerőpiacra, és nem mész dolgozni, mert kicsit elrontod a hasadat? Aztán hirtelen jobban leszel, és hétvégén elmész bulizni? Teljesen megértem a szüleidet, és apukádat is megértem. Egyébként miért nem beszéled meg velük, hogy rosszul vagy? Fele ekkora hiszti sem lenne, hidd el!
2012. febr. 13. 13:55
 12/12 anonim ***** válasza:
93%

Igaza van apukádnak. Én 19 éves vagyok, de ha nem megyek be suliba, mert reggel nem érzem magam jól és a szüleim nincsenek otthon, akkor felhívom őket, hogy ne izguljanak, tudjanak róla és elmegyek orvoshoz. Ez olyan nehéz dolog? Ne csak ahhoz legyen eszed, hogy pasizz. Első a kötelesség.

Miért a barátnődnek szóltál? Nálatok úgy megy, hogy felhívjátok egymást, hogy betegek vagytok és le van igazolva? Érdekes.

2012. febr. 13. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!