Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Ha párom Utálja anyukámékat...

Ha párom Utálja anyukámékat lehet közös jövőnk?

Figyelt kérdés

Páromnak nem sok barátja van magának való de én így szeretem.

Volt sok vitánk a családom miat de valahol tudom igaza van velük kapcsolatban.

Attól függetlenül próbálok köztük lavirozni.

Nekünk nincs automata mosógépünk és mikor nagyon nincs kedvem mosni mint most mert esik az eső le viszem anyuéknak.

Ezt páromnak nem tetszik mert ahogy ő fogalmaz ne égessem le hogy nem tudok ki mosni.

A centri elromlott és pici a kezem alig bírom kicsavarni a ruhákat.

Most is volt két vastag pulcsim amit tettek már fel éppen erre le szakadt.

Mondtam neki hogy nem hiszem el.

Erre le szidott hogy mért nem tudok szólni ha már annyira nem vagyok képes hogy kicsavarjam rendesen.

Ráadásul tiszta víz lettem.

A fejemhez vágta hogy utalok mosni de a tiszta ruha kell és menjek akkor minden en nap anyámékhoz. Rosszul esik mert pártatlan vagyok vele is és anyáékkal is. Mégis úgy tesz mintha én mindig ott lennék náluk.

Az is rosszul esik hogy nem képes belátni hogy igen is nekem nagy segítség lenne néha néha automatával mosni és ennyire csak saját magával törődik.

Most kiment mosni pár ruhát ami le eset mert nekem átt kelet öltözni.

Közbe kint szid a sógornömnek az meg kérdezi tőle hogy hogy te mosol amúgy is nem muszaly nekem mosni szóval úgy vagyok vele hogy ha ennyit nem érek meg hogy félre tegye a büszkeségét és megengedje hogy segítsek magamon csak mert ő nem kedveli a családom rossz férfi mellet kötöttem ki.

2023. jan. 9. 16:11
1 2 3 4 5 6 7
 41/68 anonim ***** válasza:
95%
Az egy dolog, hogy Te ragaszkodsz, de egy olyan családot alapítanál, amiből Te is menekültél?
2023. jan. 9. 20:28
 42/68 anonim ***** válasza:
17%
Kérdező, először szakadj le érzelmileg anyádéktól és csak úgy pasizz. Az összebútorozásban pláne csak úgy gondolkodj. És őszintén? Ha így folytatod, ne lepődj meg, ha kipenderít a csávód, mert megérdemled... És ha ezen te nem változtatsz és nem húzod el a segged curva hamar egy pszichológushoz, nem lesz akkora hülye, hogy megmaradjon melletted, ha csak nem vagy valami egzotikus gyönyörűség. Mert akkor azt csinálhatnál az önbizalomhiányos gyökerekkel, amit akarnál, mert az nem éppen hiánycikk.
2023. jan. 9. 20:48
 43/68 anonim ***** válasza:
90%
Hogy mehetne már pszichológushoz, mikor vízre sincs pénzük! (Nem, az állami pszichológus nem jó!) És nemhogy ne lepődjön meg, hogy kipenderíti a csávó, hanem neki kell otthagynia a csávót! Nemhogy nem cél, hogy a csávó megmaradjon mellette bántalmazónak, hanem kötelező ettől az életveszélyes kapcsolattól megszabadulni!
2023. jan. 9. 20:53
 44/68 anonim ***** válasza:
85%
Kérdező, van még egy rossz hírem: ameddig nem szeded össze magadat pszichésen, addig ne várd, hogy a mostani kanidnál egy fokkal különb modorú ember leálljon veled. Hogy miért? Mert egy normális ember ezt egy percig nem hajlandó elviselni, akkor sem, ha akkora empátiája van, hogy a Teréz anyáról alkotott kép is eltörpül mellette.
2023. jan. 9. 20:53
 45/68 anonim ***** válasza:
67%
Jó állapotú férfiak nem fognak rossz állapotú nőt választani.
2023. jan. 9. 21:17
 46/68 anonim válasza:
97%
Keress egy olyan férfit aki megbecsül
2023. jan. 9. 21:32
 47/68 A kérdező kommentje:

Köszi a sok választ volt itt normális segítő szándékú komment is és kevésbé is.

Holnap egyik barátnőm albérletbe költözöm. Mondtam neki hogy ezt így nem tudom folytatni. Eleinte csak azt mondta jól van ha így érzem, aztán mikor össze pakoltam azt kérdezte hogy ez komoly mondtam neki hogy igen, sírt is aztán elment.. Értem reggel jönnek addig kibirom valahogy. Tudom ez a helyes de akkor is fáj.

Akik meg a házat le fikázták

Igen nincs víz de négy szobás gyönyörű parasztház. Szóval nem kéne le nézni senkit se. Itt nem a házal van baj a kapcsolatunkal volt baj.

És inkább élek egy 'putriban' ahol nincs víz mint hogy olyan hitel legyen a nyakamon amit még a gyerekeim is fizetnek.

Mert a rongyrázzás megy nagy ház szép kocsi közben meg nem vett fel a pénz.

Nem hiszem hogy ti nem láttátok még régi paraszt házat istállóval nyári konyhával meg ilyenek. Szóval szomorú hogy a ház külleme miat nagy csóró vagyok hát Magyarországon nem nehéz szegénynek lenni csak van aki szerencsés mert szép házat örökölt vagy hitelből vett egy normálisabb házat.

Nekem se neki nem tettek alánk semmit.

2023. jan. 9. 21:53
 48/68 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem már amikor megfogalmaztad a kérdést, tudtad rá a választ kedves Kérdező :( Tudod mi a helyes, nem vagy jó férfi mellett, csak kihasznál és csak azért mert magának való és nincsenek barátai: mi vagy te, szeretet szolgálat? Mindenki a maga életének a kovácsa, te nem vagy a szolgája sem a lelkisegítője, attól még hogy szereted, ne éljen vissza vele.
2023. jan. 9. 22:16
 49/68 anonim ***** válasza:
77%

Nincs baj a parasztházzal. Férjem is tanyán nőtt fel. De még ott is volt víz bevezetve.

Ne legyél gyerekes.

Nyilván a kapcsolatotok a főgond, hogy képtelen segíteni a házimunkában a párod. De alapjáraton sem költözne senki össze veled egy ilyen házban. Saját magadnak csinálod a problémád.

2023. jan. 9. 22:18
 50/68 anonim ***** válasza:
89%
Sok sikert Kérdező! Erős vagy.
2023. jan. 9. 22:18
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!