Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Hogyan vegyem rá anyukámékat?...

Rebellious Dead Lady kérdése:

Hogyan vegyem rá anyukámékat? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy apukám szeretne venni nekem 1 gitárt, de én nem szeretnék gitározni, hanem dobolni. Anyukám haragszik is érte, hogy "nekem soha semmi sem jó", meg, hogy a dob az drágább, de apukámat rá lehetne valahogyan venni. Már sok mindent kipróbáltam (3. hete könyörgöm, hogy dobot szeretnék), de semmi sem jött be. Már azt is mondtam, hogy ha dobot vesznek, akkor 2 hónapig semmit sem kérek tőlük.. Félek, hogy majd a végén egyiket sem kapom meg..

Szerintetek mit tegyek? Hogyan vegyem rá őket, hogy dobot vegyenek? Vagy törődjek bele a gitárba?

2015. jan. 31. 18:47
 1/6 sándorjános ***** válasza:

A dobot se egyből egészben kell venni! A trükk, hogy lassacskán kigyűjtöd a teljes dobszettet :)

Mellékesen inkább iratkozz be valami tanárhoz, ha dobolni szeretnél és akkor nem kell törődni a dob azonnali megvételével

+ legalább megízleled milyen, szerzel benne némi előzetes gyakorlatot, ami alapján eldöntheted, hogy tényleg akarod-e ezt. Mellékesen 3 éve basszusgitározom és nem bántam meg, de amit tapasztaltam, hogy minden együttes dobost keres, mert az a legritkább, szóval a dobosok igen hamar találhatnak együttest.

2015. jan. 31. 21:08
 2/6 A kérdező kommentje:

Értem. ;)

Apukám mondta, hogy nyáron majd beírat zeneiskolába. :D

Addigra még lesz időm eldönteni, hogy mit is szeretnék.

Egyébként azért vennének nekem gitárt, mert apukám tud gitározni és megbírna rá tanítani.

Régebben dobolt is, de azt mondta, hogy az nehéz, több szempontból is.

Köszönöm a válaszod! :)

2015. jan. 31. 23:00
 3/6 sándorjános ***** válasza:
Ha ő ezt tud te mag azt nem lenne optimális együtt gyakorolnotok? Pl. egy zenét, ami mind kettőtöknek tetszik. Ha öcsém hangszert akarna venni biztos nem olyat javasolnék neki, amire meg tudom tanítani, hanem amivel egymást tudjuk kísérni.
2015. jan. 31. 23:57
 4/6 A kérdező kommentje:

Én nem tudok dobolni, se gitározni MÉG.

Csak meg szeretnék tanulni. Apukámék gitárt szeretnének nekem venni, de én dobolni szeretnék.

Meg azért együtt zenélni.... Hát nem is tudom.. Nagy a különbség.. Ő punk-ot, rock-ot hallgatt (én is szeretem), én pedig metált, core-okat (ezt jobban szeretem), ő 54 én 15. :P

2015. febr. 1. 00:31
 5/6 sándorjános ***** válasza:
Előre azért tudsz tekinteni :P gondoltam persze, hogy van korkülönbség, de egy "miért ne?" alapon bármi lehet.
2015. febr. 1. 00:38
 6/6 A kérdező kommentje:
Igaz, de erre szerintem nem sok esély van.. :/
2015. febr. 1. 00:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!