Ha párom Utálja anyukámékat lehet közös jövőnk?
Páromnak nem sok barátja van magának való de én így szeretem.
Volt sok vitánk a családom miat de valahol tudom igaza van velük kapcsolatban.
Attól függetlenül próbálok köztük lavirozni.
Nekünk nincs automata mosógépünk és mikor nagyon nincs kedvem mosni mint most mert esik az eső le viszem anyuéknak.
Ezt páromnak nem tetszik mert ahogy ő fogalmaz ne égessem le hogy nem tudok ki mosni.
A centri elromlott és pici a kezem alig bírom kicsavarni a ruhákat.
Most is volt két vastag pulcsim amit tettek már fel éppen erre le szakadt.
Mondtam neki hogy nem hiszem el.
Erre le szidott hogy mért nem tudok szólni ha már annyira nem vagyok képes hogy kicsavarjam rendesen.
Ráadásul tiszta víz lettem.
A fejemhez vágta hogy utalok mosni de a tiszta ruha kell és menjek akkor minden en nap anyámékhoz. Rosszul esik mert pártatlan vagyok vele is és anyáékkal is. Mégis úgy tesz mintha én mindig ott lennék náluk.
Az is rosszul esik hogy nem képes belátni hogy igen is nekem nagy segítség lenne néha néha automatával mosni és ennyire csak saját magával törődik.
Most kiment mosni pár ruhát ami le eset mert nekem átt kelet öltözni.
Közbe kint szid a sógornömnek az meg kérdezi tőle hogy hogy te mosol amúgy is nem muszaly nekem mosni szóval úgy vagyok vele hogy ha ennyit nem érek meg hogy félre tegye a büszkeségét és megengedje hogy segítsek magamon csak mert ő nem kedveli a családom rossz férfi mellet kötöttem ki.
Nem lehet közös jövőtök, de nem anyukádék miatt, hanem az agresszív, nárcisztikus párod miatt.
Addig költözz el anyukádékhoz, vagy akihez tudsz, míg kezet nem emel rád. Én már megjártam, tudom miről beszélek sajnos...
Régen nem lakom már otthon nevelő apámmal nem jó a kapcsolatom és sok volt a gond de túl léptem ezen közel lakunk de két havonta ha le nézzek hozzájuk a testvérim is hiányoznak de néha tényleg sok a házimunka illetve sokat dolgozok időm sincs mindig menni. Ragaszkodom hozzá és szeretem és nem akarom elhagyni de arra gondolok hogy ez talán nem jó így. Ha nem az van amit ő akar akkor sok mindent mond aztán elnézést kér. Tényleg nárcisztikus lenne?
Engem az bánt hogy így beszélt velem.
Nem a szegénység miatt nincs mosógép a házban nincs beköttve a víz.
Két dolgozó felnőtt nem tud egy automata mosógépet venni? :O
OMG mi van itt, hát nem Európa motorja Magyarország?
Mondjuk ebben a történetben messze nem a mosógép a legnagyobb probléma, ezt remélem érzed kedves kérdező...
A párod nem magának való, hanem egy ordas nagy bunkó paraszt, ezért nincsenek barátai...
Mindegy a kérdező szempontjából, ugyanis amíg ő nem tart ott, hogy változtasson (mert mást nem lehet megváltoztatni, csak magunkat), addig összejöhet 80 oldalnyi komment, nem fog semmi történni.
Valóban az utóbbi kommentje alapján látom a tipikus bántalmazó attitűdöt a párjánál, a pörgetést (lealázza, aztán elnézést kér).
Kérdező, mit szeretnél? Hogyan tervezed a megoldást? Vissza tudsz költözni a szülőkhöz, vagy boldog leszel egy víz nélküli házban, kézi mosással, sogórnővel, mert szereted a pasit?
Olyan okokból ami hosszú lenne le írni szüleimhez sem tudnék költözni.
Segítenek úgy ahogy de ennyi.Nem szeretnék vissza esni abból miből kimenekültem.Csak nem értem mért viselkedik így.
Amúgy jól ellenénk de tudom van sok hibája és én is túl ragaszkodó típus vagyok csak nem tudom merre kéne el indulni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!