Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Anyós, após » Miért ennyire fontos a kereszt...

Miért ennyire fontos a keresztelő?

Figyelt kérdés

Mi a férjemmel nem szeretnénk a gyerekeinknek keresztelőt. Én úgy vagyok vele hogy meg hagyom nekik a lehetőség hogy ők döntsék el, hogy szeretnék vagy sem.

De vannak olyanok a családban akiknek ez nem tetszik, köztük anyósom is. Ő mondta hogy illene megkeresztelni őket, meg ez szokás. Utána mondtuk neki hogy lehet csinálnánk névadót a gyerekeknek. De azt mondta az nem jó, mert az nem templomban történik. Igy úgy döntöttünk a férjemmel hogy akkor nem lesz egyik sem. Meg őszintén szólva, keresztanya lenne mindkettőnél, de keresztapa már kérdéses. De anyósom nem tud bele nyugodni abba hogy nem lesz keresztelő. Szóval a kérdésem az lenne hogy tényleg ennyire fontos lenne a keresztelő?

2023. jan. 3. 18:45
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯
 131/245 anonim ***** válasza:
87%
Ez a 666. kommentem. Semmi fontos, csak remélem a keresztények ettől is vérszemet kapnak 🙃
2023. jan. 3. 20:52
 132/245 anonim válasza:
95%

Hagyd meg ezt a döntést a gyerekednek.

A gyermekkeresztség teljesen fölösleges.

A Biblia világosan leírja.....

2023. jan. 3. 20:53
 133/245 anonim ***** válasza:
7%
Azért fontos hogy ha megvagy keresztelve és lélektől ujjá születsz elfogadod Jézust megváltodnak akkor örök életed van és ez a legnagyobb ajándék örülj neki hogy még vagy keresztelve
2023. jan. 3. 21:00
 134/245 anonim ***** válasza:
95%
Nekem ez a jézusi megváltás nem kell, ha ezek az egressziv idióták mind menybe mennek. Én oda nem megyek, az biztos.
2023. jan. 3. 21:02
 135/245 Darius- ***** válasza:
89%
Éppen azok nevezik vallasosnak magukat, akik a leginkabb semmibe veszik masok szabad akaratat, akiknek nem bun amit a vallasuk tilt. Sajat megfigyelés.
2023. jan. 3. 21:04
 136/245 anonim ***** válasza:
94%
Mivel hogy egyik sem létezik, így mindegy. De ha egy olyan mércén mérnek, amelyen ezek az agresszív kismalacok a “jók” biztos, hogy oda nem megyek. Amúgy szerintem a sorozatát gyilkosok közelebb állnak az ilyen agresszív idiótákhoz, mint hozzám.
2023. jan. 3. 21:06
 137/245 anonim ***** válasza:
4%
Cukik vagytok! :)
2023. jan. 3. 21:07
 138/245 anonim ***** válasza:
85%

#143 “ Adolf, és Szálasi cellatársa leszel a pokolban.”

Szerintem a másokat belekényszeríteni és bele zsarolni olyan dolgokba, amikben nem hisznek, pont nem az én asztalom, hanem a tiétek 😂 valószínűleg közelebb lesztek adolfhoz

2023. jan. 3. 21:08
 139/245 anonim ***** válasza:
95%

Általános iskola 3. Osztályában volt az első áldozás. Az egész osztály mehetett,csak én nem,mert nem voltam megkeresztelve. Mivel mamám szerette volna,így én is áldozhattam,miután gyorsan megkereszteltek.

Őszintén szólva,sehol nem.kérdezik meg,nem kizáró ok sehol semelyik verzió sem. Én nem kereszteltem meg a gyerekeimet,mert ennek nem látom értelmét.

Állítólag isten nem a képmutatás miatt szereti az embereket..

2023. jan. 3. 21:25
 140/245 anonim ***** válasza:
5%
Isten a képmutatást sem szereti, ahogy azt sem, ha elfordulnak tőle...
2023. jan. 3. 21:28
❮❮ ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!