Mit lehet tenni nagyszülői láthatás ellen? Segítséget keresek, kiskaput, nem támadást! A kérdést okkal teszem fel.
Van egy facebook csoport, ahol ügyvéd válaszol.
Próbáld meg.
Az ügyvéd válaszol. Dr. Szente Zsolt
"Apukát a gyerekek előtt gonosznak, hülye gyereknek, majomnak hívtál. Gyámügy minket fenyegetett meg, hogy ilyen esetben minket büntetnek, védelem alá veszik a gyerekeket..."
Ilyen nincs. Bizony fel kell jelenteni a hivatalt magát, ha ilyennel jönnek.
A nagyszülőknek is vannak jogai! Ha külföldre mentek onnan is haza kell hoznod a láthatás idejére a gyerekeket. Ha nem teszed akkor azért a gyámügy fog lépni...
Mégis mit tudnak tenni? Csokit adnak nekik vagy játékot örülnétek hogy a gyerekeket szeretik. Ha már te egy hárpia vagy
Kérdező, konkrétan mit csinálnak a nagyszülők az unokákkal, ami miatt a már szobatiszta gyerek (gondolom a kisebbik) ismét bepisil?
Ez ui. egy nagyon komoly tünet. Ha egy pszichológus szakvéleményt adna arról, hogy ezt a nagyszülők okozták, szerintem elég hamar rövidre lennének zárva a láthatások.
És egy másik kérdés:
Téged nagyon utálnak a párod szülei, már a megismerkedésetek óta ("Az első randink után 2 héttel megirta nekem, hogy hagyjam békén a családját"). Miért? Írd már le őszintén, hogy legalább értsük a mozgatórugókat!
Te is férfi vagy és homoszexuális kapcsolatról van szó? Vagy évtizedekkel idősebb vagy a férjednél? Vagy cigány vagy? Mást szántak a férjednek?
Komolyan, egyszerűen nem tudom elképzelni, mi miatt voltak a legelső pillanattól kezdve ennyire ellenségesek veled!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!