Anyósom kiakadt?

Figyelt kérdés

Nos az a helyzet hogy csináltattam egy tetoválást így 25 évesen. Régóta szerettem volna már és mivel én terveztem a mintát így nagyon egyedi lett. De mikor anyósom meg látta, totál kiakadt hogy mit műveltem a karommal. Ez ízléstelen, azzonal szedesem le. Én erre mondtam neki hogy ez örökre rajtam fog maradni. Erre megkérdezte hogy szüleid és a férjed mit szólt hozzá, gondolod megdicsérnek érte. Utána mondta hogy már előre sajnálja gyerekem hogy ilyen anyja lesz. Beszélgetés végénél már ott hagytam.

Most nem értem tőle ezt az egészet.

2022. dec. 10. 21:33
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
96%
Anyósod elég nagy bunkó. Lehet más véleménye, de a sajnáljaya gyerekedet mondat bicskanyitogató. Én azt válaszoltam volna a helyedben, hogy én meg azért sajnálom a gyerekemet, hogy ilyen apai nagyanyja van.
2022. dec. 11. 08:58
 22/26 anonim ***** válasza:
59%
Utolsonak igaza van, itt a stilussal van baj. Nekem vannak tetovalasaim, tervezek is meg, de nem szolom le azt, akinek nincs. Nem tudom miert kell leszolni azt, akinek van.
2022. dec. 11. 13:50
 23/26 anonim ***** válasza:
19%
Igen, kiakadt. Ez van. Pihenjél. Holnap hétfő megint.
2022. dec. 11. 13:51
 24/26 anonim ***** válasza:
77%
Szépen megmondod, hogy a te tested, se a férjednek, se a szüleidnek, és főleg neki semmi köze hozzá.
2022. dec. 13. 08:48
 25/26 anonim ***** válasza:
0%
Anyósodnak igaza van, nemtudom, mit képzelsz kérdező! Vagy ez csak egy újabb szidjuk az anyóst kérdést.
2022. dec. 13. 19:10
 26/26 anonim ***** válasza:
38%

A tetoválás manapság már jóval több, mint egyszerűen divat.

Jellempróbának is vehető, hogy mennyire befolyásolható valaki. Hiszen minden lehetőséget felhasználnak mindenütt, hogy reklámozzák, bármilyen tevékenység közben mutatott emberek testfelületén minden ok nélkül ott van, a néző képébe nyomják, hogy mennyire normális, és nem is lehetne másképp.

Érdekes lenne egy olyan tanulmányt látni, amelyben a tetovált emberek személyiségjegyeit vizsgálják.

2023. jan. 9. 23:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!