Szerinted , ha anyosom kibeszeli nekem a sogornomet, akkor engem is kibeszel a sogornomnek? Sogornom szemeben így drágám, úgy drágám. Amikor nincs ott, nekem mindenféle reteknek elhordja, hogy lusta, rendetlen, csunya..
Figyelt kérdés
Örül, ha a férjem öccsével összevesznek, konkrétan kacarászik rajta, vagy ha valami baj éri pl. Koronavirusos volt a lány és családja, akkor is úgy mondta nekem hogy örült neki.... velem szemben is mézesmázas, szerintetek a hátam mögött velem is ilyen? Mondjuk én az unokái anyja vagyok és a fia felesége nem csak párja, de szerintem ez mindegy is.2022. nov. 20. 23:54
2/26 anonim válasza:
Én azt tapasztalom, hogy ha az egyiket kibeszéli a másiknak, akkor fordítva is.
3/26 anonim válasza:
Nagy eséllyel téged is kibeszél.
Ugyanakkor lehet, hogy téged jobban megbecsül, mert te feleség vagy, nem barátnő. Egy konzervatív, régi vágású ember szemében ez minőségileg más kategória.
4/26 anonim válasza:
Nagy valószínűséggel. Eleinte sógornőm szidta, beszélte ki nekem. Utána ő kikerült a képből, majd engem kezdett el szidni, alázni a hátam mögött.
5/26 anonim válasza:
Persze. A világ 8. csodája lenne, ha nem így lenne.
6/26 anonim válasza:
Szerintem tuti. Nálunk is ez megy, meg az okoskodása.
7/26 anonim válasza:
Nem feltétlenül. Az én anyukám csak azt a sógornőmet beszéli ki, aki nem dolgozik, eltartatja magát, megjátsza az eszét. A másik kettőt szereti, őket nem beszéli ki, mindig dicséri őket.
8/26 anonim válasza:
Mivel anyósom nő, ez náluk alap. A válasz: igen.
10/26 anonim válasza:
Persze, ez általában így működik - bár a kibeszélés eleve a gyávák megoldása.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!